Протест: Слави поседя под дъжда на стол пред парламента

OFFNews 07 май 2017 в 20:01 10639 5

Снимка Сергей Антонов

Шоуменът Слави Трифонов за четвърти ден отиде пред парламента, за да протестира, че промените в Изборния кодекс, които да вкарат мажоритарна система за гласуване на изборите, все още не са вкарани за разглеждане от депутатите. 

Със същия надпис и същия стол, но този път под проливен дъжд, без в парламента да има и един депутат, Слави постоя пред парламента. 

После коментира с три изречения: "Не съм търсил партиите. БСП, ГЕРБ - това е надпартиен въпрос. Партиите нямат значение". 

По думите на Слави целта му е единствено референдумът да бъде обсъден от депутатите.

Всеки ден Слави Трифонов обещава да е пред парламента - пълен, празен, той ще е там. 

БСП и Обединените патриоти вече обявиха, че няма да се съгласят на мажоритарен вот, какъвто е единият от въпросите на референдума, на който над 2 милиона души отговориха с „да”. Вчера Цветан Цветанов обаче каза, че мажоритарният вот ще е първият вкаран за разглеждане законопроект на ГЕРБ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

4

Лопе де Вега

07.05 2017 в 21:07

Всичко е шменти-капели. Най-много да настине и да го хване грип. Това Народно събрание никога няма да събере 2/3 гласове за промените в конституцията, които да позволят признаването на резултатите от референдума. Славейчо просто си прави допълнително реклама, освен ако неговите съветници са тъпи и не разбират какво са направили с този референдум. По-правдоподобно ми се вижда скорошното създаване на нова партия, която да обедини зрителите на шоуто му и най-новите "патриоти", отгледани и възпитани от телевизията. Ще видим!

Поздрав!

11058

2

piton

07.05 2017 в 20:37

Гледах неадекватните бръщолевения на Славито, наобиколен от охраната си, в качеството му на обикновен български гражданин.

Този човек даже и за шоумен не става вече. Колкото и да не харесвам Валерката Симеонов, правилно е оприличил Слави на Урко от „Планетата на маймуните”!

Е, не се съмнявайте, че ще гласуват резултатите от референдума в НС и няма да гласуват за промените. Резултатите не са задължителни за НС! Предполагам, че даже Славито и сценаристите му са наясно!

63994

1

Red or Dead

07.05 2017 в 20:14

Поне не надува вувузели и не е оср@л и опик@л цяла София като “умните и красивите“.....през паметната 2013 когато направиха и НЕВЪЗМОЖНОТО добре “грантирани“ от караконджула за да върнат ДЖАНКАТА за да съсипе ОКОНЧАТЕЛНО де що може.....