Питат Цачева: Защо в парламента вчера имаше въоръжени снайперисти?

OFFNews 20 януари 2017 в 10:41 3910 5

Снимка БГНЕС

Антони Тренчев от Реформаторския блок депозира в деловодството на Народното събрание въпрос към председателя Цецка Цачева на какво се дължи присъствието вчера на въоръжение снайперисти в сградата на Народното събрание.

Той подчертава, че е разбираемо завишаването на мерките за сигурност във връзка с церемонията по заклеване на новия държавен глава и присъстващите на нея официални лица, но буди недоумение, по думите му, присъствието на снайперисти.

На какво основание е осигурен достъп до сградата на парламента на снайперисти, кой е разпоредил това и има ли друг такъв прецедент в досегашната история на Народното събрание на Република България, се казва още в зададения от Тренчев въпрос.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12779

3

Немец

20.01 2017 в 11:40

Тъп въпрос-след като орязаха правата на президента,сега питат кой е допуснал снайперисти-ами не е Радев....,а някой идиот от НСО-да не би някой да хвърли,я ябълка,я обувка....меркитре на НСО по начало са неразбираеми,не защото се определят от умни хора,а точно обратното-идиотите там са на тонове,не на кила....ама нейсе,нека да върви....

42249

2

Denis Rizanov

20.01 2017 в 11:23

Ми бивш военен бе. Много ясно е че ще има... гънмен. Тва да не ви е роско и да се кълчотят балерини? Пък ако бяха избрали другарката Цачка... НС сигурно щеше да заприлича на бар-вариете "Синята стрида".

14048

1

voododoll

20.01 2017 в 10:57

След като го избрахте свиквайте с военното присъствие на необичайни места. Утре в Макдоналдс ще има жандармерия, другиден на концерт ще има спец части и така, постепенно, постепенно ще станем съветска губерния