Миков: Въпросът е заради каква сделка Георги Гергов влезе в ИБ на БСП

OFFNews 26 април 2017 в 11:52 3696 4

Големият въпрос - основателно или не Георги Гергов е изваден от Изпълнителното бюро на БСП се предхожда от един друг въпрос - каква сделка беше направена, за да влезе той в Изпълнителното бюро. 

Сделката е ясна - обещания, коментира бившият лидер на БСП Михаил Миков по БНТ. Формирането на ръководството на партията със сделки, а не на принципна основа, очевидно днес предизвиква трусове при разместването и разплитането.

Миков заяви, че не очаква още оставки в Изпълнителното бюро, защото конструкцията на взаимно крепене е в основата на функционирането на ръководството. Възможно е една голяма част от членовете на Изпълнителното бюро, които са народни представители, по предложение на председателя да бъдат извадени, така и други сделки и отношения да бъдат разтурени. 

По думите на Миков, засега фактите показват, че сделките са за обещавани постове. Раздаваха се министерски постове преди изборите. Чудо беше. Сега това няма значение, защото резултатите от изборите показват, че е било твърде прибързано това разпределение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8962

4

BREGNEV

26.04 2017 в 14:50

Започна се. А Гарван гарвану око не вадел. Явно г-н Миков съвсем са го игнорирали, но не бива да нарупава омертата. Сега и него ще го залеят с огън и жупел откъм изпълнителното бюро. Някоя дребна маша - да кажем Зарков.
 
X

Подкастът на OFFNews