Марешки с капитан за вице и бензиностанция в "Люлин"

OFFNews 19 септември 2016 в 13:58 7135 0

Инициативният комитет "Марешки за Президент" получи от Централната избирателна комисия регистрацията си под номер 1 за участие в изборите за държавен глава през ноември. 

"На база на всички реални действия, които са абсолютно видими за хората, ние имаме смелостта да влезем в президентската надпревара. Държавният глава е обединител на нацията, което от своя страна изключва варианта партиен кандидат да успее да се справи с тази функция. Аз влизам в тези избори, защото политическият картел дори не си направи труда да ни предложи стойностни хора, които да променят мнението на обществото за институцията", заяви независимият кандидат за президент Веселин Марешки преди регистрацията. 

Бизнесменът обяви и вицепрезидента в двойката - капитан 1 ранг Петър Петров. Той е дългогодишен преподавател с близо 40 години стаж във Висшето Военноморско Училище "Никола Йонков Вапцаров", доцент, доктор на науките, пенсионер.

Партиите девалвираха военния чин "генерал". Произвеждат се генерали, за да могат после да се кандидатират за избори. Затова решихме да се обърнем към капитан, обясни Марешки. 

Днес бе официално осветен строежът на мега бензиностанция в столичния квартал "Люлин". Тя се намира на околовръстния път на София, номер 811 - в локалното платно, след новостроящия се мол. 

"Реално на този терен ще бъдат събрани шест бензиностанции, тъй като едновременно ще могат да зареждат 45 или повече автомобила. Това е първият ни, но в никакъв случай единствен обект в София. Предстои да направим още две или три големи. Софиянци все още не са усетили удоволствието да зареждат във VM Petroleum с по 20-30 стотинки по-евтино от средните цени на страната. В рамките на следващите два месеца ще споделим радостта от ниските цени и с тях", коментира Марешки. 

Още няколко обекта на VM Petroleum ще бъдат отворени в цялата страна до края на годината. Следващият обект ще бъде в Русе, като се очаква да бъде открит до 15 дни. В момента варненската компания има 11 работещи бензиностанции в градовете Варна, Разград, Горна Оряховица, Свищов, Силистра, Павликени, Габрово, Айтос, Сливен и Добрич.
Горивата на новия обект ще се продават в рамките на цените, утвърдени от VM Petroleum в цялата страна. Към дата 16.9.2016 година те са 1,71 лв. за литър дизел, 1,78 лв. за литър А95, 0,76 лв. за литър газ и 0,79 лв. за килограм метан. За сравнение - в столицата и голяма част от страната бензинът и дизелът се продават над 2 лв. за литър, газта - за 0,99 лв. за литър, а средната цена на метана в страната е 1,22 лв за килограм. 
Веселин Марешки и екипът му продължават работа по проекта Национално Освободително Движение "За Чиста и Свята Република". Сдружението е основано, за да обединява истински патриоти, почтени хора и професионалисти, с цел да се води борба с картели, корупция, контрабанда и други пороци на обществото с всички позволени от закона средства и в полза на българския народ. Структури на организацията вече има в Разград, Варна, Сливен, Свищов, Плевен, Шумен и няколко по-малки града.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови