Марешки искал да е премиер, но в по-далечно бъдеще

OFFNews 31 март 2017 в 10:49 2957 4

Веселин Марешки

Ние можем да участваме в управлението, само ако сме в управлението и си носим отговорността. Няма как да бъдем подкрепяща партия, заяви лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки в интервю за БНР. Той обясни, че изказването му, че желае премиерския пост, не касае настоящия момент, а по-далечното бъдеще.

По думите му "Воля" е единствената партия в център-дясно в новия парламент. Той обясни и твърдението си за "сакралност" в числото 107: "

Това е знак от съдбата – всички анализатори, журналисти, шефове на партии, а не само шефове от предишния парламент, твърдяха, че Борисов е нямало нужда да подава оставка, че президентските избори нямат нищо общо с парламентарните и всичко е трябвало да продължи, както е било подредено в предишния мандат. В предния мандат ГЕРБ и РБ имаха точно 107 мандата. Точно толкова, колкото имаме сега ГЕРБ и нашата формация "Воля". Така че, ако всички допреди няколко дена буквално и Каракачанов, и Симеонов казваха: "Ама той защо въобще подаде оставка, всичко си беше нормално, ГЕРБ си управляваха, ние ги подкрепяхме", не виждам сега, защо всички започват да се отмятат.

Марешки коментира и решението на КЗК, че няма картел на горивата. Според него то е оповестено след изборите, защото институциите не са искали "да дразнят българския народ" преди тях, а сега "могат всичките черни новини да му се струпат наведнъж".

Няма никакви съмнения за регистрацията на партия "Воля", увери Марешки по повод сигналите до прокуратурата, че партията му е регистрирана незаконно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

4

Red or Dead

31.03 2017 в 11:15

След като 3 тия път стомната на бочКу Дьо Симитлий ще се счупи окончателно и безвъзвратно, то Мисир Дьо Вазелийн Льо Магарийшкий е едно напълно и естествено продължение......НЕ ЛИ...хихихихихихиииииии

14469

3

случайно прочетох

31.03 2017 в 11:14

А аз искам да карам совалка! :) Това е "сакрално" и е знак на съдбата МИ!;)

9059

2

CherryBlossom

31.03 2017 в 11:11

Нали преди изборите разправяше, че сега взима половината власт, след това другата половина.

15614

1

OTBPAT

31.03 2017 в 11:02

В едно алтернативно бъдеще? :)