Мая Манолова: Имам нови доказателства за "Костинброд"

OFFNews 14 май 2015 в 10:50 8749 23

Разполагам с допълнителна доказателства по случая с бюлетините в Костинброд. Продължавам да твърдя, че има опити за подмяна на вота. Това заяви депутатът от БСП Мая Манолова по Нова тв. 

„Разполагам с допълнителна информация, която в момента проучвам. Това са допълнителни доказателства, че е имало бюлетини, които са потеглили по предназначение преди да бъдат арестувани тези близо 500 хил. бюлетини в Костинброд”, каза още Манолова. 

„Всички новозаписани избиратели ще променят драстично резултатите от вота. Има малки общини, в които дори сто гласа са в състояние да променят целия резултат за общината. А в малките населени места 20-30 гласа също го променят”. Това заяви депутатът от БСП Мая Манолова по Нова тв. 

Подготвила съм законопроект, в който предлагам направените адресни регистрации през последните месеци преди вота да бъдат проверени, съобщи още Манолова. 

Според нея при нарушения трябва да има солени глоби – от 1000 до 5000 лева за всеки отделен случай, а многобройни регистрации на един и същи адрес да бъдат служебно заличавани. 

Последните събития около партията Манолова коментира така: „Това наистина изглежда като едно самоизяждане в БСП, на което очаквам ръководството да сложи точка, да не участва в този процес, защото това означава да тръгнем по пътя на СДС и да се превърнем в брошка на сакото на Бойко Борисов”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!