"Има ли случай, като направиш ремонт, жена ти да влезе и да каже: добре!"

OFFNews 11 февруари 2017 в 23:23 22007 14

Човек си прави ремонт вкъщи. Нали сте правили ремонт, жените ви са ви карали да правите. Има ли случай, като направиш ремонт, жена ти да влезе и да каже: добре! Един от вас да стане и да каже: при мене беше така. Да са минали майстори. Ами магистралите, пътищата и тротоарите ги правят български майстори. 1000 блокове санирахме като кукли, един протече от наводнението, само него се дава. Само този блок се дава.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща в събота с репресираните от комунистическия режим.

Хората ми дават ключовете от домовете си като отида да им откривам санираните блокове. Обаче само протеклият блок показват, оплака се Борисов.

Как изглеждаше София, помните ли, преди да стана кмет? Сутиени и гащи по Витошка, под колоните. Нали така беше? Пред общината. Не помните ли? Защото забравят. Защото не искат. И това, което казваш, за пропагандата. Това се забрави. И сега на всички им харесва Витошка, търсят плочка некъде, ако се изкриви, веднага. Помните ли к'во беше? Джип до джип там, а сега не можеш да се разминеш от хора. Какъв беше паркът на НДК? Като станах кмет нямаше един шадраван у София. Нито един работещ шадраван. Сега как изглежда НДК вече, Южният парк, Борисовата градина, Докторската градина, новите паркове у Зона Б5, каза лидерът на ГЕРБ.

Пеко Таков чувал ли си го? Мако Даков помните ли го? И сега внуците, децата се борят да ни изместят. Защото те са десницата били. Като дадох пример в Чикаго, като отидеш в Ню Йорк и Вашингтон са само деца на червената буржоазия. Ми вземи "десните" социолози къде са завършили, с кои пари? В Лондон, с пари на компартията. Дайнов завършил в Англия, ама с пари на компартията. Избрани, избрани, избрани, сложени. И едните, от едната страна - Кънчо и Андрей, от другата - Дайнов. Кой ни докопа - бой по нас, ожали се Бойко Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13507

14

Бойкговор - е изкуствен език използван от най-краткият виц -ББ. Новговор произлиза от българския език, но има силно ограничена лексика и опростена граматика. Езикът е постоянно моделиран от управляващата тоталитарна организация Партията и, която цели да премахне всякакво инакомислие (на новговор: престъпмисъл) у хората чрез премахването на самите думи и фрази за свобода, бунт и т.н.

23293

12

Стефан

12.02 2017 в 11:27

А освен това, и циганите вече не работят. За нискоквалифицирата работа искат огромни пари, но пак не я вършат.
То да беше само строителството. Със всичко е така. Вече в никоя област не може да намериш хора с просто нормална обща култура, които просто да разберат проблема. А нормални специалисти, а добри ... Единиците които са останали, естествено са претоварени, и пак проблем. Затова пък грантаджии, кариеристи, и алчен офисен планктон с неадекватно самочувсквие - колкото за два китая и една индия.

77927

11

El Commandante

12.02 2017 в 09:49

"Всеки селяндур се е ориентирал натам, но това не го прави майстор"

Горчивия ми личен опит казва че си на 100% прав!
Надовлякла се е всякаква паплач от Враца, Монтана,Криводол, Бойчиновци и Намайкасипутево, до вчера не знели как се лепят тапети, днеска специалисти по интериорен дизайн и СМР от типа :викам ти майсторе, че не знам как ти е името"...

София се е превърнала в една огромна строителна площадка, в която куцо,кьораво и сакато се учи ходом на занаят, трагедия пълна...

77927

9

El Commandante

12.02 2017 в 08:36

SC, точно тва си мислех.

Тоя е пълен психопат, развод маматидеба!

16193

8

SC

12.02 2017 в 07:58

Ах, каква метафора - народът е недоволна и неблагодарна женичка, той - щедрият и работлив съпруг. В опитите си да се оправдава, Баце затъва все повече.

23293

5

Стефан

12.02 2017 в 01:33

Хубаво, ама тия магистрали НЕ РАБОТЯТ! Значи не е направено нищо - само едни хора са взели едни пари, и са казали че ще видят.
Тротоарите се разпадат на следващия сезон, след като са направени. От шадраваните водата не се пие, а чешмичките са по вилите на съседите ти.
Енергосистемата на страната не съществува. Тук-таме някви несвързани времянки.
Железницата е унищожена, за да се направят магистрали - менте.
В села с по 30 баби са построени нови стадиони, а най-близкия доктор е на 100 километра. От Варна до Търново НЯМА НИТО ЕДНА денонощна аптека.
И "санираните" блокове утре ще се разпаднат, защото там не е оправена нито една гнила заварка, а пожароопасния стиропор отвънка, скоро ще започне да убива. И ще трябват още три милиарда, за да се разкара.
И нататък по списъка. Но като хората не е направено нищо. Всичко е "бе и така че кара още!".
И даже твоя номер по едно време да избягаш, и да се скриеш президент - и него не врътна като хората:))