Герджиков за кафето в ЦУМ: Не може да се правят генерални изводи

OFFNews 27 април 2017 в 09:02 4249 3

Герджиков за кафето в ЦУМ: Не може да се правят генерални изводи

Когато има малко известни факти не може да се правят генерални изводи. Така премиерът Огнян Герджиков коментира срещата на главния прокурор Сотир Цацаров с бизнесмена Сашо Дончев в кабинета на отлъчения от ръководството на БСП след скандала Георги Гергов в ЦУМ.

"Аз не съм нито един от тримата, това е очевидно, така че ми е трудно да коментирам неща, на които не съм присъствал", каза Герджиков. Той обясни, че не дава оценки, когато има недостиг на фактология.

"Човек трябва да изрази отношение към нещо, трябва да е много наясно с нещата. Не може да се правят генерални изводи", каза още той и допълни, че главният прокурор "така е преценил", за да отиде на тази среща. "Нямам идея какво мисли той, аз трябва да го чуя него", каза още Герджиков.

Служебният премиер обясни, че правителството оставя държавата в много добро състояние от това, в което я заварили с натрупан излишък от над 1.6 млрд. в сравнение със същия период миналата година. "Това идва от добре работеща икономика и добра събираемост", обясни той.

Герджиков коментира и темата за уседналостта на избори. Според него хора, които са "скъсали с България", не трябва да имат право да гласуват. От това право трябва да бъдат лишени и неграмотните, тъй като те не спазват конституцията, където пише, че българският език е задължителен. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17439

3

мнение от IP

27.04 2017 в 13:33

Като чета какво е казал Герджиков си давам по-ясна сметка защо тройната коалиция направи толкова поразии. Не знам, не чух, не видях...

10571

2

Hissarion

27.04 2017 в 10:40

Този изпонаправи достатъчно глупости. Историята на България е показала едно нещо категорично - професори от СУ не трябва да управляват нищо друго освен СУ.

11866

1

кумчо вълчо

27.04 2017 в 09:41

Съгласен съм с тоя дебил, че лиспва доказана фактология, но все пак защо не задава въпроса дали е нормално Цацата да е на повикване, дори да приемем негавата теза!?