ГЕРБ: Кандидат-президентът на БСП ген. Радев гледа с "ехидна усмивка" как тъпчат еврознамето

Антония Чорева 14 септември 2016 в 11:40 7421 3

Предизборната война в парламента със сигурност започна. Преди да започнат да гледат законите, важни за народа, партиите изчетоха 4 декларации.

Една от тях беше на управляващата партия ГЕРБ, прочетена от депутатката Галя Захариева, която обвини най-големия си опонент на изборите – БСП, в политическа шизофрения и осъди остро факта, че представители на партията са гледали невъзмутимо как русофили тъпчат пред очите им еврознамето и това на НАТО.

Както OOFNews писа това се случи на събора на русофилите на язовир „Копринка” в неделя.

Според управляващите това е възмутително и "не е редно БСП да използва клишето, че който обича Русия, трябва да е срещу ЕС и НАТО и това се използва за разединение на българските граждани".

„Кандидатът ви за президент ген. Румен Радев гледа как се поругава европейското знаме с ехидна усмивка”, възмутиха се от ГЕРБ.

Те определиха като политическа шизофрения, че БСП първо са гледали, а цяло денонощие след това са излезли с позиция, че осъждат потъпкване на еврознамето. „Открито насърчавате подобно поведение”, каза депутатът от ГЕРБ Галя Захариева.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова излезе на трибуната, за да й отговори. Тя бе категорична, че партията е против това и вече се е разграничила от тези действия, както и от факта, че русофилите са замеряли с бутилки депутата от ГЕРБ Красимир Велчев. Тя обаче не пропусна да отбележи, че и ГЕРБ са замълчали за поругаването на еврознамето в лицето на Велчев, който също е бил на събора и е видял какво се случва.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20374

1

Стринка Минка

14.09 2016 в 13:37

т.н. женерал просто е верен на клетвата си.
Когато се е клел в българското знаме България е била във Варшавския договор, а НАТО е бил първият и основен противник като военна организация на западно-европейските държави в голяма степен покриващи ЕС.

Та тази морална дилема винаги ще тегне над неговата глава и виновн за това е Гоце, който го направи генерал на натовска армия. И му пусна мухата да и стане главнокомандващ.
Но както се знае.. те поемат вината с мезета.