Евгений Дайнов е блокиран във Фейсбук. Ето за кой пост (обновена)

OFFNews 11 август 2020 в 13:35 23100 3

Политологът Евгений Дайнов е блокиран във Фейсбук, съобщи самият той пред OFFNews.

Той ни препрати и поста, заради който е дошло наказанието от една седмица.

Публикуваме го дословно и оставяме на вас да прецените дали наистина написаното нарушава стандартите на общността:

Живея в България по избор и съм част от българския народ по избор, не поради безизходица. Тъй като съм направил този свободен избор, то малодушието, алчността, продажността, завистта, мнителността, мързелът и злината на една немалка част от този народ ми действа като лична обида. Като всяка обида, трудно се преживява. Особено - от страна на т.нар. елит.

Та затова често реагирам бурно на такива работи. Унижават ме. Знам, че понякога прекалявам с реакциите. Сега знаете - защо.

Умея, обаче, да презирам. Бъдете честити - онези, които сте се изправили срещу мутрите. Останалите презирам, грях ми на душата.

Около час след публикуването на статията, профилът на Евгений Дайнов беше разблокиран. Администраторите на Фейсбук са уважили протеста му, че в поста не се нарушават стандартите на общността и банът е премахнат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10372

3

elbarbudo

11.08 2020 в 20:03

Цукерберг и тойслуга на #mafiqta...

3943

2

OtSofia

11.08 2020 в 15:41

Да се изправиш срещу мутрите въобще не значи да се отдадеш на протести и окупации, призиви за кръв и насилие! Да се изправиш срещу мутрите означава например, да не вземаш наркотик и така да спреш да им плащаш разгулния живот. Да се бориш срещу мутрите означава да не им се молиш да им дадеш рушвет, за да ти свършат работата или да те направят депутат. Да се бориш срещу мутрите означава да се бориш с чуждата агентура, където и когато я намериш и така да прекъснеш потока от чужда валута, предназначена да работи срещу българите. Да се бориш срещу мутрите означава да пазиш дъщерите и синовете си от хората с лесни пари, от гейпрайдите, от мрака на мръсните думи, от ленността и лъжата. Много ли искам? От автора на горния текст-сигурно непосилно много. Но има хиляди българи, които правят точно това. Те не лежат на топлия асфалт, не надуват редки жални вувузели, не избутват по-слабите измежду тях срещу друга сила. Те просто продължават да работят и не се тръшкат в поредния парад на глупостта.

14048

1

voododoll

11.08 2020 в 15:38

Понеже сте умни хора и работите в/с Интернет и частност ФБ, трябва да знаете, че модерирането на съдържанието във ФБ се осъществява от Ботове. Алгоритъма е настроен така че при еди колко си рипорта на нещо, автора му бива блокиран, автоматично. Можеш да поискаш човешка преценка. Тогава в някакъв момент го преглежда човек, който преценява нарушил ли си или не, правилата. И както виждате Дайнов е отблокиран след човешката преценка. Не търсете под вола теле. Мен са ме блокирали многократно за вицове. Хумора е нещо което фейсбук не Харесва изобщо...