"Дълга ръка" извадила депутата Иванов от РБ

OFFNews 21 октомври 2016 в 10:30 7852 7

Твърде знаково е да напуснеш парламентарната група 15 дни преди президентските избори, усещам в това някаква „дълга ръка”. Набива се на очи – чия е тази „дълга ръка” сега няма да коментирам, но такава има, защото знам, че е посегнала към наши общински съветници и кметове. Ако същото се повтори, гарантирам, че ще я посоча. 

Това коментира в кулоарите на парламента Найден Зеленогорски, съпредседател на Парламентарната група на Реформаторския блок, по повод заявлението на народния представител от РБ Станислав Иванов да стане независим депутат.

Зеленогорски каза, че депутатът не е присъствал на нито едно заседание на ПГ от поне една година, нито е участвал активно в работата на РБ. Не се усещаше ефективно неговото присъствие. Решението му да остане независим е лично. Той не е член на никоя от партиите в РБ, посочи още Зеленогорски и подчерта, че Иванов е говорил с другия съпредседател (лидерът на ДСБ Радан Кънев - бел. ред), но не и с ръководството на групата на РБ. 

При разпределението на субсидиите парите за Иванов отиват в ДСБ, уточни депутат от РБ пред OFFNews. Според неофициална информация дългата ръка е на председателя на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13056

5

Какавидков

21.10 2016 в 12:24

Правилно ли се сещаме че дългата ръка е оня с късата ишка.
Дето вика на другите ' бай гуй'

13709

3

Маргарит

21.10 2016 в 11:19

Ако дългата ръка ми бръкне още веднъж под полата, гарантирам, че ще се замисля дали да кажа какво ми се случва! - каза смелият на стадото.