ДПС: Оставка! Изложихме се пред чужденците

OFFNews 06 октомври 2016 в 12:21 6321 5

Снимка БГНЕС архив

Кабинетът и тези, които са взели решението да се смени Кристалина Георгиева с Ирина Бокова в надпреварата за генерален секретар на ООН, да подадат колективно оставка. 

Това поискаха от ДПС чрез председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ. Той припомни, че още в началото от партията са казали, че тази смяна е несериозен ход.

„Оценката ни е, че се изложихме пред чужденците и пред света. Нещо повече, световни медии излязоха със заглавия, че чистият избор на генерален секретар на ООН стана мръснишки чрез включване на олигарси и задкулисие, като посочват и олигарха“, коментира Мустафа Карадайъ.

„Тук стои въпросът дали правителството има доблестта да отговори на въпроса кой стои в този процес на задкулисието и кой е олигархът“, допълни той. Така, по думите му страната ни щяла да запази достойнство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12035

5

Ачмонек

07.10 2016 в 16:45

и азе искам оставка....ама не само на ГЕРБ ами и на цялото парламентарно войнство...уви няма как БКП-то си лае за щяло и нещяло а нас кучета ни яли че ще плащаме ядрени реактори щото някои видиш ли искал да опъне комисионна....после ще разправят ама не бяхме ниии беше друг преди нас и не знаИм що тЪи са напраИли....ама ко да праиш #ФОСТВКА

25665

2

Victimized

06.10 2016 в 12:41

Както казва доктора "Пачавра леке не хваща"..