Бареков психически изтощен, иска медиите да го крепят

OFFNews 23 юли 2014 в 16:04 15752 52

Снимка barekov.com

Поставен съм на ръба на предела на изпитанието на човешката, психическа и физическа издръжливост. Бруталната атака пред очите на българския народ се провежда срещу мен от ГЕРБ, ДПС, много от действащите и незаспали структури на бившите и настоящи служби, хора като Цветан Василев и глутница кучета с маргинална същност, заяви Николай Бареков час след като стана ясно, че ВМРО напуска коалицията с „България без цензура“.

Държа да кажа, че съм единственият политик, който се изправя срещу машината на ДПС и ГЕРБ, воден от пълната увереност, че ако техните фирми не бъдат свалени от кръвоносната система на България, в страната няма да има пари за пенсии, здравеопазване и реформи, включително за младите, майките и пенсионерите. Ако не получа подкрепа от българските медии, доброволно ще се оттегля от политиката, за да се успокоят духовете на всички крадливи обществени прослойки. Надявам се да бъда разбран правилно! - каза Бареков.

В началото на другата седмица ще изнеса пред цялата българска общественост на специална пресконференция в София всички документи от архива на МВР за престъпните връзки на Бойко Борисов с ключови дейци на прехода, Държавна сигурност и ДПС. В тях се съдържат данни и факти за десетки извършени убийства от 1986 г. и по време на целия злополучен преход, обяви още председателят на „България без цензура“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!