Бареков: Ще сложа ДПС в ъгъла, ако аз съм силен, а не Борисов

OFFNews 21 август 2014 в 10:35 5527 15

Николай Бареков

За да сложа ДПС в ъгъла, трябва аз да съм силен, а не Бойко Борисов, който ще се премени с нови дрехи, но резултатът пак ще е същия.

Това е заявил лидерът на България без цензура (ББЦ) Николай Бареков на среща със симпатизанти в Чипровци.

"Видяхте какво ми се случи, но оцелях. Нека си върнем държавата“, казал още Бареков. Неговата цел била да няма управление без програмата на ББЦ.

"Дадохте ми голяма власт в Европа, но тя няма да помогне нещата да се оправят у нас. Три са партиите на статуквото, които искат място в българския парламент – ГЕРБ, БСП и ДПС. Има и една друга партия, която може да промени нещата и това е ББЦ. Ние трябва да направим всичко възможно ДПС да бъде извадена от позицията, която е заела и да спре с разпределянето на порциите", призовал новият политик.

По думите му българският народ е интелигентен - нацията е създавана 13 века и е обидно да има политици като Борисов, които да пращат младите да пасат овце.

"ББЦ се роди тук, в Северозападна България. Тогава вие ми казахте да направя партия. Неслучайно във вашия край взехме най-големия резултат. Аз ще започна кампанията си от тук и запомнете, тук ще победим нашите опоненти", казал още в Чипровци лидерът на ББЦ.

В Чипровци лидерът на ББЦ, заместникът му Росен Петров и председателят на "Евромайки" Калина Крумова били посрещнати с изпълнения на фолклорна група "Здравец" от с. Железна, като Бареков лично бил поздравен от певиците с "Да даде Господ".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!