Бареков: Плевнелиев превърна президентството в харем по женски интриги

OFFNews 12 януари 2017 в 14:01 4858 5

"Приемам със сериозност твърдението на президента, че съм бил причина с протеста си през 2013 година за "развода" между него и вицепрезидента" - това коментира Николай Бареков по повод думите на Росен Плевнелиев, че не си говори с вицепрезидента Маргарита Попова, защото се е срещала с Бисер Миланов - Петното и е получавала цветя от Бареков.

"Аз имах няколко дълги разговора с госпожа Маргарита Попова през същата година, в които тя разкри пред мен огорчението си и омерзението си от действията на Плевнелиев, който допълнително разделяше и без това наранената нация. Госпожа Попова ми сподели причината за това, а именно влиянието и интригите, с които продължаваше да въздейства Бойко Борисов върху Плевнелиев", коментира още Бареков.

"Що се отнася до мен. Аз подадох ръка на президента от уважение към институцията и пожелах да изтегля сигнала си до прокуратурата. Същият сигнал, който сега се превърна в троен обвинителен акт за корупция срещу двама министри Трайчо Трайков, Симеон Дянков и един олигарх Иво Прокопиев - и тримата свързани с господин Плевнелиев. Никога не съм се извинявал за протести, насочени срещу олигархичните зависимости на Плевнелиев и послушанието му към Борисов", категоричен е Николай Бареков.

Ето целият цветущ коментар на Бареков без редакторска намеса:

"Срамно е, че един възпитан уж мъж с претенции за "умен и красив" превърна президентската институция в харем по женски интриги. Срамно е за него, че е допуснал да не си говори със собствения си вицепрезидент и даже я избягва като обидена ханъма цяла година. Представете си какво криене е паднало за Плевнелиев като напъдена ханъма цяла година по мрачните коридори на Дондуков, само да не срещне очи в очи "страшната" Маргарита Попова. И то в годината на безпрецедентна политическа и световна криза, в която избирахме и президент. Останал без Първа дама, нашият президент се нацупил и на другата си основна дама - вицето си. Извинете, но това е патология, близка до женомразството. И забележете, без да съм й фен, Попова се държи много по- мъжки от "мъжа" в двойката.По-лошото е, че като загърби жените, Плевнелиев се зае да заговорничи срещу България със старите си дружки по интереси.

Обвиняемият олигарх Прокопиев, проваленият соросоид и грантаджия Христо Иванов, обвиняемият му колега от кабинета Борисов 1 Трайчо - това е фамилният кръг, който управляваше президентската институция. Вместо стабилизиране на държавата и реформи този олигархичен кръг замиташе следите си от кражбите. Булброкърс, ЕВН, Каолин, резерва на Здравната каса, офшорките, София техпарк. Потънали милиарди народни пари в истинския харем на Плевнелиевия султанат. Ето защо официално като депутат на България в Европа настоявам прокуратурата да започне проверка по моя сигнал веднага след 21 януари за връзката на лицето Росен Плевнелиев ( Петното) с кражбите на неговите задкулисни съучастници Иво Прокопиев, Трайчо Трайков, Симеон Дянков, Христо Иванов и сие!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11974

5

Royale

12.01 2017 в 22:24

Простак! Вреден простак!

13056

3

Какавидков

12.01 2017 в 17:29

Бардаков извади торбата с лайната.

12182

1

sawall

12.01 2017 в 14:42

Защо давате трибуна на това леке???