Времето през април - от минус 2 до 31 градуса

OFFNews 02 април 2017 в 06:55 18104 0

Времето през април - от минус 2 до 31 градуса

Най-ниските температури през април се очаква да варират между минус 2° и 3°, а най-високите - между 26° и 31°. През целия месец температурите ще се повишават значително, като броят на слънчевите дни ще се увеличава. През втората половина на месеца се очакват гръмотевични бури.

В началото на месеца времето ще бъде предимно слънчево, сутрин ще е хладно, но дневните температури ще се повишават бавно. Около средата на първото десетдневие ще има по-значителни увеличения на облачността и валежи; температурите ще се понижат. Повече слънчеви часове и затопляне се очакват през последните дни от десетдневието.

През второто десетдневие ще бъде сравнително топло. Изгледи за по-значителна облачност и валежи на повече места има на 11-12 април, около средата и към края на десетдневието. Към края на периода и температурите ще са относително по-ниски.

В края на месеца има повишена вероятност за валежи, а впоследствие има изгледи за стабилизиране времето.

Продължителността на деня в началото на месеца ще бъде 12 часа и 44 минути, като в края на април светлата част от денонощието ще достигне 14 часа и 3 минути.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови