Ремонти, мач и филм променят движението в София

OFFNews 29 април 2017 в 07:26 5265 0

Футболната среща между Левски и ЦСКА, снимки на филм и ремонти променят движението в столицата днес, съобщи Столична община. 

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 15.00 до 19.00 часа на моста пред Националния стадион „Васил Левски“ и на ул. „Ген. Гурко“ между бул.“Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ с изключение на местата в режим „служебен абонамент“ .
От 16.00 часа до приключване на футболната среща само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР ще се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на масовия градски транспорт по  ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между пл. „Орлов мост“ и бул. „Черни връх“, бул. „Драган Цанков“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „П.К.Яворов“.
От 15.00 часа до приключване на мача може да бъде скъсен маршрута на автобусна линия 75 до Военна академия. 

От 7 до 19.00 часа  се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на колите обслужващи снимачния екип и извън местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент“, на ул.“Славянска“ между ул.“Г.Бенковски“ и ул.“Дякон Игнатий“; на ул.“Г.Бенковски“ между ул.“Иван Вазов“ и ул.“Славянска“. От 8 до 20.00 часа се забранява влизането за максимум от 3 минути за заснемане на кадър в рамките на 3 часа по ул.“Славянска“ между ул.“Г.Бенковски“ и ул.“Дякон Игнатий“.

От 19.00 до 23.00 часа се забранява влизането за максимум от 5 минутина локалното платно на Южната дъга на Околбовръстен път в посока Пловдив между „Симеоновско шосе“ и мост при „Ринг мол“. , като не се пречи на движението на колите на градския транспорт.

От днес до 14 май се забранява влизането на пътни превозни средства по дясната лента от пътното платно на бул. „Св. Наум” между ул. „Презвитер Козма” и бул. „Христо Смирненски” в посока пл. „Велчова зоавера”. Движението ще се извършва в по една лента за всяка посока в оставащите две ленти от пътното платно на булеварда. 

От 8:00 до 16:00 ч. във връзка с ремонт на релсовия път по ос и ниво с траверсоподбивна машина „Пласер” от площад „Журналист” до площад „Велчова завера” (Борова гора) по маршрута на трамвайна линия № 10 се въвежда временна организация на движението. Маршрутът на трамвайна линия № 10 ще се скъси от ж.к. „Западен парк“ до площад „Журналист”. След 16:00 часа движението ще се възстановява по постоянния маршрут. Ще се разкрие временна автобусна линия № 10-ТМ.  

От 8.00 часа до приключване на мероприятието се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автобусите, превозващи участниците в мероприятието, на бул. „Александър Стамболийски” между бул. „Константин Величков” и ул. „Царибродска” при читалище „Аура”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!