Промени в движението заради мача "Левски" - ЦСКА

OFFNews 04 март 2017 в 08:27 4409 1

Промени в организацията на движението в София се въвеждат заради предстоящата среща между отборите на "Левски" и ЦСКА.

Двубоят започва в 14.30 часа, като преди това феновете на "Левски" ще се съберат на бул. "Тодор Александров", а феновете на ЦСКА - в района на НДК. 

Забраняват се престоят и паркирането от 8.00 часа днес до отпадане на необходимостта при сектор Г и сектор Б на Националния стадион „Васил Левски“.

Забраняват се престоят и паркирането от 12.30 часа до 16.30 часа на моста пред Националния стадион „Васил Левски и на ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиев“.

От 13.00 часа до приключване на срещата при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по ул. „Ген Гурко“ между бул.“Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между пл. „Орлов мост“ и бул. „Черни връх“, бул. Драган Цанков“ между бул. Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „П.К. Яворов“.

От 13.00 часа на 4 март до приключване на футболната среща се променя частично и маршрутът на автобусна линия 75. Автобусите ще пътуват до Военна академия.

Предвидено е и засилено полицейско присъствие на спирките на градския транспорт и в метрото. 

До стадион "Васил Левски" ще бъдат обособени 8 контролно-пропускателни пункта. Всички фенове ще преминават и през втора проверка на входовете на самия стадион.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!