Плеяда от лектори на днешния Форум "Ключ" (стрийм на живо)

OFFNews 18 април 2015 в 09:00 1767 0

На 18 април в залата на Модерен театър в София от 13:30 часа ще се проведе деветото поредно издание на Форум "Ключ" – Сподели промяната.

Събитието събира на едно място хора с желание да споделят промяната, но и да научат различни начини за нейното случване от изявени и мотивиращи примери в България.

Залата ще бъде отворена за регистрация още в 12:45 часа.

Това ще е единственото издание на Форум "Ключ" за 2015 година в София и организаторите са поканили забележителни лектори. Събитието ще открие актьорът Станимир Гъмов, а вдъхновението ще разпръснат с личен пример Люба Христова – основател на SoHo, Ашод Дерандонян – създател и лице на кампанията в подкрепа на хора с увреден слух „Заслушай се!“, Волен Аркумарев от Българското дружество за защита на птиците, Калина Иванова – създател на социална пералня „Зелена“, която дава работа на хора с психически разстройства, Павел Кунчев от платформата TimeHeroes, проф. Снежина Танковска от НАТФИЗ, която ще говори за това как изкуството променя младите хора и Хари Ешкенази от Фортисимо клас, който по уникален начин приковава вниманието на учениците с класическа музика.

В третата част на Форум "Ключ" вниманието ще е насочено към платформата Гласът ни!, където по интерактивен начин партньорите от Български център за нестопанско право ще дадат възможност на всеки участник да изкаже своето мнение и да даде предложения по различни обществено значими въпроси, които ще бъдат представени на властимащите.

За първи път предстоящото девето издание на Форумa на 18 април в Модерен театър ще бъде адаптирано и за хората с увреден слух. По време на цялото събитие ще има жестов превод, а всички промоционални клипове и клипове с представяния на лекторите ще бъдат субтитрирани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови