Пациенти от Европа, САЩ и Африка се лекуват у нас от варикоза с революционен метод

OFFNews 05 декември 2016 в 14:25 2737 0

Снимка БГНЕС

Пациенти от редица европейски държави, САЩ и дори Африка пристигат в България, за да се лекуват от тежки варикозни проблеми с помощта на революционен метод. 

През последните 7 години в София се лекуват пациенти от Италия, Испания, Русия, Гърция, Турция, Финландия, Германия, Великобритания, САЩ, дори Африка, съобщи БГНЕС. 

Уникалният метод е изобретен от испанския лекар д-р Хуан Кабрера през 1995 г., усъвършенстван е в САЩ (Клиника за венозни заболявания в Чикаго) и Израел (д-р Яир Галили и институт Мор), а софийската клиника за иновативна медицина "Епика" с огромен успех вече 7 години прилага революционната склеротерапия под ултразвуков контрол.

Възможностите на метода са широко изследвани и определени като безспорни. Лечението е миниинвазивно, без анестезия, без болничен престой, напълно безболезнено и щадящо, с над 95% успеваемост за всякакви състояния - от по-леки до най-тежките - като незарастващи язви, инвалидизация или предписания за ампутация на крайника.

За хилядите страдащи от тежкото заболяване София се превърна в синоним на надежда и спасение.

За да се запознаят отблизо с прилагането на метода и резултатите от лечението, у нас пристигат и лекари от цял свят. Само през тази година клиниката е била посетена от специалисти от Италия, Турция, Великобритания, Бразилия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови