Нова бонус игра във верига казина WinBet

OFFNews 06 декември 2016 в 12:42 9673 1

Обединената бонус игра, която стартира на 6 декември в цялата верига казина WinBet е голямата предколедна изненада за всички ценители на тръпката.

Новата бонус игра на WinBet ще Ви накара да повярвате в късмета си, защото вероятността да спечелите, се увеличава значително. Какво по-прекрасно време от Коледа, за да сбъднете някоя своя мечта?!

Играта се провежда в две части.

Ежедневна обединена игра

Всеки ден от вторник до неделя в 22:00 часа започва ежедневната обединена игра, в която се раздават 20 премии от по 500 лева, или общо 10 000 лева! Колелото, на което ще са изписани всички 25 зали, участващи в бонус играта, се намира в WinBet Парадайс мол, София.

В 22:00 часа се осъществява видео връзка, която осигурява видимост на присъстващите в залите към колелото. Завъртанията са 20, а в зависимост от попаденията се определя залата, която да даде премия. Колкото пъти се падне дадена зала, толкова премии от по 500 лева ще се раздават на нейна територия.

След приключване на въртенето на колелото, тегленето на печелившите продължава на локално ниво.

Седмична обединена игра

Седмичната игра на WinBet е неустоима по своята същност заради своите цели 3 натрупващи се джакпота:

Седмичната игра на WinBet е уникална възможност за още по-големи печалби, защото има цели 3 натрупващи се джакпота.

JP 1 - 10000 лева
JP 2 - 5000 лева
JP 3 - 5000 лева

Участват талоните от всички зали. При тегленето се обявява поредният номер на талона, а ако клиентът не присъства в нито една от залите, премията се натрупва към съответния джакпот с базовата си стойност.

WinBet предоставя многообразие от възможности за игри със залагания, включително и на онлайн платформата си – www.winbet.bg, където регистрацията е напълно безплатна - могат да се депозират реални парични средства или да се използват виртуални диаманти.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови