Много от пътищата в Добричко още са затворени

OFFNews 08 януари 2017 в 20:49 4814 1

Много от пътищата в Добричко още са затворени

Снимка БНТ

Много от пътищата в Добричко остават затворени заради усложнената зимна обстановка. Отворен за движение за леки коли е само пътя Добрич-Балчик. А оттам може да се осъществи връзка и с Варна. 30 машини работят по републиканските пътища, на места има преспи по над метър и половина.

С отварянето на пътя от Добрич за Балчик има достъп и до част от селата, които от три дни са в снежен капан. В село Поп Григорово пътищата са разчистени благодарение на местен земеделец. 

Автобус с молдовци и няколко коли с румнски граждани изчакват на граничния пунк Кардам, тъй като румънските власти не пропускат никой.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

08.01 2017 в 21:06

Призовавам всички с годишни винетки от Добрич и околията, както и тези с месечни за Януари да изпратят искане за обезщетение до АПИ поради невъзможност да упражнят правото, за което НАДЛЕЖНО СА ЗАПЛАТИЛИ, а именно - движение по републиканската пътна мрежа! Искането е най-добре да бъде реципрочно, до размера на заплатените такси, защото така ще бъде прието за справедливо от съда. Всякакви по-големи искове трябва да се доказват с независими експертизи.
 
X

Подкастът на OFFNews