Хаджигенов: Това в Харманли е концлагер

OFFNews 25 ноември 2016 в 08:41 28587 25

"Това в Харманли не е център за бежанци. Това е концлагер. Хората там живеят при ужасяващи условия", заяви правозащитникът Николай Хаджигенов.

Според него в бежанския център са останали бедни и жалки хора, с които българското правителство се държало като с животни и било съвсем нормално да се вдигнат на бунт.

"Там няма лекари, чаршафи и топла вода. Те са хора и е естествено да се разбунтуват. Пак много издържаха. За пореден път ме е срам, че съм българин", каза Хаджигенов.

Според режисьора Нидал Алгафари основната причина за ексцесиите в Харманли е корупцията.

"Корупцията е основната причина за това, което се случи. Парите за храна на бежанците изчезват. Месото и хляба се купуват на завишени цени, а за хората не достигат", каза той.

Според него в българското общество последователно се насажда позиция, че бежанците са ни врагове.

"Защо хората не се вдигнаха заради КТБ, а се вдигнаха срещу тези нещастни хора", каза още Алгафари.

Според него в основата на проблема е "световната мафия, която подкукоросва хората да напуснат държавите си и да отидат в Германия".

"Вземат им по 20 000-30 000 евро за да стигнат до Германия. Проблемите идват от този канал за трафик", каза още той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

27

Red or Dead

26.11 2016 в 14:29

Това е снимка от......ДНЕС в автобус 111 в.....София....


https://goo.gl/RcDKIE

12003

25

Stoyan Hlebarov

26.11 2016 в 10:34

Абе вие българи ли сте,ХРИСТИЯНИ ЛИ СТЕ ,или афганистанци!? Нямало това,нямало онова! Я идете в селата ,да видите българите как живеят и тогава пишете глупости! И стига сте ги оприличавали на обикновени страдащи и бягащи от репресии! СТИГА ЛИЦЕМЕРИЕ!! ТЕ СА ТУК ДА ЗАВЛАДЯВАТ И РАЗШИРЯВАТ ВЛИЯНИЕТО НА МЮСЮЛМАНСКАТА РЕЛИГИЯ!! ТОЧКА! ТЕ СА ТУК,ЗА ДА НИ НАЛАГАТ ТЕХНИЯ ЗВЕРСКИ НАЧИН НА ЖИВОТ!Ако на вас той ви харесва-беж в Афганистан или Сирия ,да им помагате! ТАМ,НА МЕСТО , А НЕ ТУК! ЩОМ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ-ТЕ СА ПО ЛОШИ ОТ НАШИТЕ ЦИГАНИ! НА ЗЛО КУЧЕ-ЗЪЛ ПРЪТ! А ВИЕ-С КРОКОДИЛСКИТЕ СЪЛЗИ,ПРОДАВАТЕ ВЯРАТА СИ И НАЦИЯТА СИ...САМО ЗА ДА ВИ НАЕМАТ СРЕЩУ ПАРИ,ДА ГИ ЗАЩИТАВАТЕ! ВИЕ СТЕ ПО ЛОШИ И ОТ ЮДА ,ЗАЩОТО ЗАЩИТАВАТЕ ДЯВОЛА СРЕЩУ ПАРИ!? Излиза ,че го правите ,за да вземете вие тези пари,които дават на каналджийте ,като се пишете защитници на човешките им права!? АМИ АКО ТЕ ПЛЮЯТ НА ВАШИТЕ "ЧОВЕШКИ ПРАВА"!?ПАК ЛИ ЩЕ ГИ ЗАЩИТАВАТЕ!?

63994

23

Red or Dead

25.11 2016 в 22:56

Професоре, по принцип си прав, ако си спомняш аз дълго време бях на същото мнение, НО в последно време инфантила минава всички граници, не съм предполагал, че може да съществуват такива тъпигьози , проумях, че за нищожеството е въпрос от първостепенно значение да си запази ТОЧНО вмирисания акаунт, именно по тази причина, и без туй олигофренските му скудоумия стават все по-инфантилни, само днес в три поста намеси майки те НИ без всякаква причина.....знам, че ти и Ел отдавна не се възползвате от бонуса на рейтинга си, НО моето болезнено чувство за справедливост е достатъчно мотивиращо.....
Апропо, филма все още не съм го гледал, напоследък ми е кът времето за душевни оргии.....но точно този филм съм го маркирал отдавна......аз по принцип обичам да гледам филми и концерти когато съм в подходящо състояние на духа......

63994

21

Red or Dead

25.11 2016 в 20:48

Професоре, какво се церемониш с този смрадлив долнопробен боклук........тази жалка злобна душичка заслужава (-200) за всяко смрадливо постче, тоя е съвкупност от вируси на....ебола, бубонна чума..и так далее......
 
X

Да помогнем на украинските деца!