Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тукПриемам

Длъжници излизат на ежедневни протести пред президентството

| ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 16 март 2017 в 09:2722544

Осъдени за задължения граждани излизат на ежедневни протести пред сградата на президентството в София. Гражданско движение "Покана за доброволно изпълнение" е организатор събитието, което ще се проведе на 20 март от 18.00 часа. 

След многократни опити да заострим вниманието на институциите относно проблем с използването на заповедното производство за ограбване на хората, и след като не получихме никакви адекватни отговори в нормалните срокове, възнамеряваме да организираме ежедневни протести, се посочва в поканата за протеста.

От организацията канят на протеста всички пострадали от "незаконосъобразни действия на съдилища и частни съдебни изпълнители". 

От движението обявяват три искания - съдии и съдебни изпълнители, облагодетелствали се неправомерно, в разрез със закона, да бъдат разследвани и съдени; незабавно спиране и пълна ревизия на всички заповедни производства и последващи изпълнителни дела; връщане на всички незаконно отнети суми, движими и недвижими вещи, по недопустими заповедни, искови и изпълнителни дела.
Nik68

Рейтинг : 3103

16.03 2017 в 12:13 4
+ 0
- 0
Хубаво е да изчакат парламента и там да се съберат. Защото законът подкрепя т.н. кредитни институции да творят безобразия. ген. Радев няма нищо общо с този закон. Предишни президенти са можели с вето да повлияят.
случайно прочетох

Рейтинг : 4504

16.03 2017 в 10:44 3
+ 0
- 10
Кредити се взимат от банки.Всички други с бързи кредити ги възприемам като лихвари и не знам защо е позволено да се рекламират и по медиите.
Законът за кредитните институции е редно да се промени.
А хората трябва да се научат да си правят сметка и да са наясно, че като вземат пари назаем това струва пари и трябва да се връщат.
aviatora

Рейтинг : 2492

16.03 2017 в 10:36 2
+ 2
- 0
Като сте взимали и не сте си плащали сега ще си плащате и то в петорен размер!!! НИКАКВА ПОДКРЕПА ЗА ИЗМЕКЯРИ!!!
Red or Dead

Рейтинг : 43750

16.03 2017 в 10:04 1
+ 22
- 3
Ма кво става тук, бре, допреди месец всичко беше мирно и тихо...ни дума, ни вопъл, ни стон......сегинка изведнъж сумати народ ИЗВЕДНЪЖ...пригладня...сетиха се,че от....ПРЕДИ година...две....не били взимали заплати...2 години живели без пари....и СЕГА изведнъж.....МЪКААААА......живо ме интересува когинка ще цъфнат на жлътите павенца....“будните“ животновъди с камионите с прасетата и со онези фамозни плакати.....“На кого ни оставяш...боЕкоооо“......очаквам ги на.....27.03.....заедно с 'умните...красивите...'....а дали ще има кеш за разкешване....туй е днес въпросът....
 
Още от : Общество
30 март 2017
FACEBOOK
Всички текстове и изображения публикувани в OffNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.