Божидар Димитров: Ердоган ще бъде ликвидиран през 2017 г.

ОFFNews 03 януари 2017 в 19:26 18114 7

Божидар Димитров прогнозира, че турският президент Реджеп Таийп Ердоган ще бъде убит от турски военни през тази година заради действията му след потушаването на неуспешния опит за преврат от 15 юли 2016 г.

"Той ще бъде ликвидиран - съжалявам, че правя такова страшно пророчество - в рамките на тази година, 2017-та, не знам кога. И ще го ликвидират може би военните. Той ги унижи. Говорих с един турски военен само преди два дни, в Одрин бях по друга работа, църквите ни там и т.н. И той каза: "Ние, турските военни, сме горди хора, той не просто ни арестува и уволни, той ни унижи", коментира директорът на Националния исторически музей в ефира на БТВ. Те това няма да му го простят. Ще го убият, категоричен е Димитров. 

Според Димитров Ердоган успял да вкара в армията и свои хора. Знаейки, че армията е гарант за светската държава, той се мъчил да вкара ислямисти във военните училища. Откривали са 200-300, но останалите са се издигали. 

"Девять граммов в сердце. Това е един човек", каза Димитров.

Проблемите на Турция не идват отвън, а са вътрешни, смята историкът. Според него "Ислямска държава", която се явява заплаха за Анкара, е продукт на Турция.   

"Първо Ердоган започна война срещу всички. "Ислямска държава" е едно от отрочетата на Ердоган, той си я отгледа заедно с американците", каза Димитров. 

Той смята, че ситуацията е идентична с тази на "Ал Кайда",създадена от САЩ, за да се бие с руснаците в Афганистан, която по-късно поради липса на друг враг се обръща срещу създателите си.  

Според него решението на кюрдския въпрос, което се споделя от много турци, е да се създаде кюрдска държава в Източна Турция. По думите му истинската Турция е Одринска Тракия, Истанбул и егейското крайбрежие, там са турците. 

Димитров твърди, че за България има полза от случващото се в южната ни съседка и именно заради това има ръст в туризма в България, а не заради работата на министерството на Николина Ангелкова. 

"Аз го бях пророкувал при един ваш колега, преди да станат тези работи", каза Димитров. "Два атентата са нужни - един в Турция и един в Египет и край. Те взеха, че се случиха".






Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

6

El Commandante

03.01 2017 в 22:16

Сипете му една ракия на Божо...

63994

4

Red or Dead

03.01 2017 в 21:35

““““.....Маг Вампирски се изказа.......“““““


Хахахааа....очаквам всеки момент да се изока и професор Константиновсезнайски..

12392

2

sevsev

03.01 2017 в 20:14

Много е информиран Божидар Димитров. Да не са избрали него за извършител?

29216

1

Лопе де Вега

03.01 2017 в 19:38

Маг Вампирски се изказа. Гадател номер едно. Няма как, божо. Султан ердо се пази щото не е глупав. Знае, че има мераклии да го наобиждат едно хубаво и после да му клъцнат тиквата. А за кюрдската държава - аз пея тази песен вече поне две години.

Поздрав!