Борисов свика извънредно съвещание. Отложи визитата си в Унгария

OFFNews 25 ноември 2016 в 10:35 9453 5

Министър-председателят Бойко Борисов отложи планираното за днес посещение в Унгария заради възникналото напрежение в Регистрационно-приемателния център в Харманли, съобщи пресслужбата на правителството.

От рано тази сутрин в Министерския съвет премиерът Борисов провежда съвещание, на което за оперативната обстановка, предприетите и набелязаните допълнителни мерки докладват министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова, заместникът й Филип Гунев, зам.-главният комисар на МВР Георги Арабаджиев, зам.-директорът на Главна дирекция „Национална полиция“ Тодор Гребенаров и началникът на отбраната генерал Константин Попов.

В заседанието, което продължава и в момента, участват вицепремиерът Томислав Дончев и министърът на финансите Владислав Горанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18551

5

Нострадамус

25.11 2016 в 14:06

Зa СТО милиона от ЕС, които открадна мутрата премиер, ПРОДАДЕ България и подписа Постановление 208 за ЗАСЕЛВАНЕ НА ЦИГАНИТЕ - ДЖИХАДИСТИ в Родината ни. Това, което се случва е нищо в сравнение с урагана, който предстои. Десетки хиляди ислямисти ще БЪДАТ ВЪРНАТИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2017 г. http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=106769

14469

3

случайно прочетох

25.11 2016 в 11:52

И какво ще им РАЗПОРЕДИ?Да си трайкат?
Липсата на компетентност и адекватност у Бай Х отново блесна.
Той е един регистратор на поразиите си и то задължително пред камера и лигави журналистки.
Забъркал проблема с пришълците и сега отишъл на място да види последиците.
Само се разхожда и констатира бездействието си.
Няма ли кой, освен Радан, да му каже, че царят е гол?

77927

1

El Commandante

25.11 2016 в 10:48

Е сега БацМан пак ше се наложи да спасява държавата.

Ше имя изявления в стил: Ето бе, въпреки че сте неблагодарна пасмина, гласувала за Радев, Орешарски, БСП и ДПС, аз ВСЕ ПАК ще ви спася, ко да ви прая, нали сте мои хора....и умната на пресрочните нали....