Бъдещите журналисти в СУ пишат на тема „Лесни пари”

OFFNews 09 април 2017 в 11:05 3717 0

Кандидат-студентите по журналистика в Софийски университет "Св. Климент Охридски" пишат на тема "Лесни пари" на днешния изпит за прием във Факултета по журналистика и масова комуникация.

За полагане на писмения изпит, започнал в 272-ра аудитория на Алма матер, са подали заявление 427 зрелостници.

Темата "Лесни пари" бе изтеглена от Виляна Панталеева от  София изтегли темата „Лесни пари”, а останалите две контролни теми са  „Пътят на Европа” и „Победи и загуби”.

Заместник-ректорът на Софийският университет проф. Ренета Божанкова пожела на кандидатите да работят съсредоточено, но и с настроение, за да покажат всичко, което знаят. Тя ги призова да дадат възможност на знанията, разума и чувствата да се проявят, защото е убедена, че днес са дошли, за да победят в този конкурс и да станат студенти в Софийския университет.

Председателят на изпитната комисия доц. Ефрем Ефремов изрази убеждението си, че кандидатите ще бъдат прекрасните цветя в букета на Факултета по журналистика и масова комуникация, на голяма част от които на 1-ви октомври 2017 г. ще връчи студентските книжки.

Успешно преминалите писмен и устен изпит могат да кандидатстват за специалностите  "Журналистика”, „Връзки с обществеността” и „Книгоиздаване”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews