Печатайте повече и не мислете за разхода със серията Ink Benefit Plus на Brother

Три устройства, които се отличават със стилен и компактен дизайн и вградена система за презареждане на резервоарите с мастило

OFFNews 04 ноември 2015 в 12:43 5464 1

Специалистът в технологиите за печат Brother представя серията Ink Benefit Plus, която пусна на пазара в България през юли. Трио от мастилено-струйни мултифункционални устройства с пестящи пари резервоари за мастило, които могат да се презареждат с оригинални мастила.

Изключително ниска цена на печат


Насочени са към фирмите с по-малък бизнес и домашните офиси и целят да им помогнат за значително намаляване на разходите за печат. Тези модели имат различна система, която позволява многократно пълнене на резервоарите с мастило – четири индивидуални резервоара (черно, циан, магента и жълто), разположени в предната част, които се допълват много лесно с бутилки с оригинално мастило от Brother. Отваря се капачето, долива се от бутилката, която е позиционирана под ъгъл от 45 градуса, за намален риск от теч, затваря се. Предният капак е прозрачен, за да може да се следи нивото на мастилниците по всяко време. Мастилата сa обем от 120 ml всяко са достатъчни за отпечатване на 6000 черни и 5000 цветни страници, при което се постига супер ниска цена на отпечатване на страница. Вградената система с резервоари позволява да се запази компактния дизайн на устройството.

От Brother коментират: „В България стремежът на бизнеса за намаляване и оптимизиране на разходите като цяло е важна тема. Brother разбира чувствителността на пазара и затова предлага решение, което запазва ниския разход за печат. Стартирахме с модели от серията Ink Benefit с консумативи с голям капацитет. Те добиха огромна популярност, затова сега представяме принтерите Ink Benefit Plus, които са първите, предлагащи презареждащи се резервоари за мастило.

Серията Brother Ink Benefit Plus включва мултифункционалните модели DCP-T300, DCP-T500W и DCP-T700W, които предлагат по-ниска цена на притежание (TCO) с цена за отпечатване на страница, започваща от 0.004 лв.

Бързи и модерни

DCP-T300, DCP-T500W и DCP-T700W предлагат възможности за печат, копиране и сканиране. Скоростта на печат достига 11 изображения в минута в черно-бяло и 6 ipm в цвят. Моделите са снабдени с едноредов LCD дисплей и лесен за управление контролен панел. Серията включва Wi-Fi възможности за връзка и автоматично листоподаващо устройство при някои модели. Wi-Fi моделите могат да бъдат използвани с безплатното приложение на Brother iPrint&Scan – за лесна връзка със смартфони и таблети.
Всички модели от новата фамилия притежават етикет ENERGY Star и еко сертификат Blue Angel, гарантиращи ниски емисии и потребление на енергия, съвместимост с рециклирани хартии и осигурена наличност на резервни части за поне пет години напред.

Само през ноември промоционални цени от 299.00 лв. с ДДС. Контейнерите с мастило Brother InkBenefit Plus се предлагат на цена от 17.00 лв. черно и 13.00 лв. с ДДС за всеки цвят. Новите печатащи устройства идват с традиционната за Brother двугодишна гаранция с опция за безплатно разширяване до 3 г. след регистрация.

За Brother

Brother е световноизвестна технологична компания, създадена в Япония преди повече от век. В момента има офиси в 44 държави, а продуктите й се продават в повече от 100. Започнала като производител на шевни машини през 1908 г., Brother Group е развила и разширила неимоверно през годините гамата от технологични продукти и услуги, които предлага. Днес някои от най-известните от тях са принтерите, мултифункционалните устройства, факсовете, етикетните принтери и мобилните печатни решения, които се произвеждат в собствени фабрики на компанията, намиращи се в Япония, Китай, Виетнам, Малайзия и др. азиатски страни.
На Европейския пазар Brother стъпва през 1958 г., като в момента има силно присъствие с търговски офиси в 19 европейски държави, централен офис за Европа в Манчестър (Англия) и две производствени мощности в Европа за рециклиране на консумативи: Великобритания и Словакия. Brother непрекъснато отговаря на променящите се нужди на пазара като патентова и произвежда нови и оригинални продукти. Продуктовите дизайнери на компанията са създали някои от най-продаваните устройства в Европа, като първото в света компактно А3 мастилено-струйно мултифункционално устройство. Brother е един от лидерите в доставките на печатна техника за малкия и среден бизнес. Освен това, Brother продължава да изследва нови пазари и продуктови сфери, да разработва напреднали технологии и иновации в потребителския софтуер.


Рекламна публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови