Венци Мицов записа рап парче за изборите

OFFNews 17 март 2017 в 14:13 6652 5

"Имаш 21 причини да гласуваш

Сега е времето да се интересуваш

Как и кой ще управлява страната

Нали не искаш друг да ти решава съдбата."

Така започва предизборното рап парче, което Венци Мицов и Пешо Гетото-Гетомен записаха, а "Глас народен" излъчиха днес чрез канала си в YouTube. Песента, озаглавена "Я, у дЕсно!", започва след уверението, че "това е най-яката политическа програма" (на "Реформаторски блок - Глас народен").

"Не могат да пишат, нито да четат

Но срещу някой лев продават си гласът

Това веднага трябва да се прекрати

Не си грамотен - нанайси помощи", пеят още двамата на фона на числото 21 (номерът в бюлетината) и след това си пожелават "във всяко село и градче да има МВР".

Докато Венци Мицов и Пешо Гетото пеят, че образованието и културата са "нашето призвание", че "ще ги качим на пиедестал" и призовават: "21,21, гласувай с бюлетина номер 21/21, 21, във дясно няма нищо по-добро" в студиото се появяват Петър Москов, Божидар Лукарски, Светльо Витков и Найден Зеленогорски, а първите двама одобряват цялата работа със: "Супер!" и "Ок, правим го". После двамата изпълнители продължават с уверението, че не са като "БеСеПето да вдигат данъците до небето". Те щели да намалят с 2% ДДС-то "и ще ти влязат свежи кинти в портмонето".

Венци Мицов и Пешо Гетото-Гетомен възпяват още антикорупционния закон, Шенген, въвеждането на еврото и затвърждават: "21, 21, във дясно няма нищо по-добро".

Ето и клипчето:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

4

Denis Rizanov

17.03 2017 в 14:37

тоя Реформаторски блок е само за разсейване на десния вот. Москов и Лукарски (Божо Трика) бяха до последно келнерчета на Бойко.

Абе най-голямата утка в блатото е бойкикев. Събрал е сайде пеераси и комунистически изтърсаци! Че на всичкото отгоре му беше и министърче на банкянския капут! Като божко и пепи. Като трайчуту.
)))))

КАКВО ДЯСНО БЕ?! КОЙ ОТ ТИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ КРЕАТУРИ Е ДЕСЕН?!
женерал гном ли? или ваню теменужкин от драгалевци?!
МРЪСНИ ДОЛНИ ТУНЕЯДЦИ!
Убиха мечтите на българите да живеят достойно и да си изкарват честно прехраната!

42249

3

Denis Rizanov

17.03 2017 в 14:34

Ех Светльо, Светльо-о-о-оооо... какъв пич беше и какви песни правеше...

https://youtu.be/q3fnTaLPdcs

https://youtu.be/Ry5q6FMybiQ

Как? Кажи ми как стигна до тва "клипче"?!
"Боря се с корупцията и вземам подкупи. Лапам шнорхели"

14469

2

случайно прочетох

17.03 2017 в 14:30

С Лукарски между тях, клипът е опорочен!Каузата също!

12212

1

terorero

17.03 2017 в 14:28

С риск да звуча като трол, но тоя Реформаторски блок е само за разсейване на десния вот. Москов и Лукарски (Божо Трика) бяха до последно келнерчета на Бойко. А за свързаността на Светльо Витков с Бриго Аспарухов и една фабрика за цигари вече излезе доста инфо. Вижте Биволъ, да не кажете, че са жълти новини. Признавам само, че политическия инжинеринг се справя все по-добре. Бареков и Марешки са далече от нивото на тия продажници. А на Москов колко дектски животи му висят на съвестта не е истина. И за ваксините и за разбиването на фонда за лечение на деца. Починаха две дечица..а за ваксините ще видим резултатите след 10-15г. Смешно ли е Москов..а..смешно ли е. sme6no.com ...толкова брутална наглост рядно БГ политик е демонстрирал дори.