Публикуваха невиждани досега снимки на бременната Мерилин Монро

OFFNews 16 февруари 2017 в 12:00 31487 0

Снимка Tony Michaels/MEGA

Шест невиждани до момента снимки на бременната Мерилин Монро се появиха в интернет. 

Снимките са направени на 8 юли 1960 г. в Ню Йорк и са били притежание на близката приятелка на Монро Фрида Хъл. 

Публикуваните снимки са цветни и на тях се вижда, че Мерилин наистина има коремче. С абсолютна сигурност обаче информацията за нейната бременност не може да бъде доказана. 

След смъртта на Хъл през 2014 г. снимките са продадени на търг като част от имуществото ѝ и са купени от Тони Майкълс - съсед и приятел на Хъл, през ноември миналата година. Снимките са продадени за 2240 долара. 

Майкълс разказва, че е научил за бременността на Мерилин Монро от Фрида, която запазила тайната и никога не е говорила публично по въпроса. Той обаче знаел за снимките и затова ги купил. 

Собственикът на снимките е на мнение, че те вече трябва да бъдат публикувани, пише Daily Mail.

По думите на Майкълс Монро е била бременна от партньора си във филма "Let's Make Love" Ив Монтан, с когото е имала връзка. 

"Монро е пазила в тайна бременността си, преди да загуби детето по време на посещение в болница. Фрида се гордееше с това, че е съхранила снимките и че е запазила тайната на своята приятелка до края на дните си", казва Тони Майкълс. 

Daily Mail посочва, че Монро много искала да има дете. Това бил четвъртият път, в който е забременяла, но е загубила детето. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови