Не!Новините: Скаридата на Павлова пометна от стрес

24 април 2013 в 22:16 4565 11

Тук е уловен моментът, от който започват неволите на бременната скарида Евтимия.
Тук е уловен моментът, от който започват неволите на бременната скарида Евтимия.

Nenovinite.com

Тъжна вест от скаридената общност край гр. Бяла, Варненска област, долетя 3 дни след като бившият министър на благоустройството Лиляна Павлова улови бременна скарида и след това я пусна обратно в морето. Оказа се, че скаридата Евтимия е пометнала от стреса при залавянето си и последвалата публичност.

"Евтимия е пометнала между 15 и 25 хиляди яйца, от които няма да се пръкнат малки скаридчета. Това е сериозна загуба, защото Евтимия е една от най-трудните дами в нашата общност и надали ще я оплодим още дълго време" - обяви главният скарид на селото Евдоки.

Според злите езици след инцидента Евтимия е скъсала със своя партньор Еврипид, който я преследвал ревниво, но в единствения миг, когато тя имала нужда от него, той не я спасил от кепчето на кандидатката от ГЕРБ във Варненска област.

Политолози все още не се ангажират с прогнози дали трагедията на скаридата може да се окаже край на политическата кариера на Павлова, но мнозина твърдят, че тя трудно ще изкупи петното от малкия пренатален геноцид, за който е допринесла в скариденото общество.

Скаридата Евтимия обяви, че имидж-мейкъри от ГЕРБ са ѝ предложили да ѝ уредят секс с омар, за да си трае, но тя обяснила, че я боли глава и предпочита да разкаже на света какво е преживяла.

-----------------------

Не!Новините предупреждават, че публикуват абсурдно неверни материали, с които не желаят да обиждат физически и юридически лица, институции, държави или морета, а понякога автор на текста е леко побъркана катерица.

Ние обаче имаме съмнения, че леко побърканата катерица е започнала да заработва и в другаде, изживявайки се и като криейтър на нови пиар айдиъс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!