Британски хумор: Сори, екстремисти, не сте в Топ 5 на страховете ни

OFFNews 24 март 2017 в 14:59 5210 1

Снимка Pixabay

Сатиричното онлайн издание The Daily Mash реагира с типично британско чувство за хумор на терористичния акт в Уестминстър със заглавие "Дори не сте в Топ 5 на най-големите ни проблеми, казват лондончани на екстремистите". 

Материалите на The Daily Beast много напомнят стилистиката на българския хумористичен сайт "Не!Новините".

"Жителите на Лондон заявиха на екстремистите, че си имат далеч по-належащи проблеми, за които да се тревожат, пише британският сайт. - Колкото и да се стараят, кандидат-терористите няма и да се докоснат до нещата, които всекидневно тормозят уморените им и объркани умове.

32-годишен помощник-счетоводител споделя: "Спохождат ме кошмари на ротационен принцип - заради почти непосилния ми наем, изтощението от работа, ще срещна ли партньор, който не е перко, ще остарея ли като самотник в големия град и заради упорита стомашна болка, която май е язва.

Ако терористите си мислят, че могат да ме уплашат повече от това, желая им късмет. Май ще трябва да си запазят ред, ако искат да се наредят сред дразнещите всекидневни тревоги, но ще са на края на опашката.

Жителката на южния лондонски квартал Брикстън Мери Фишър добавя: "Живея в градински навес с още двама 45-годишни програмисти. Днес смених три автобуса, за да стигна до "Оксфорд съркъс", после платих 12 паунда за сандвич с пилешко в някакво модерно подобие на хляб. Всеки ден се сблъсквам с глупостите на Лондон. Непобедима съм."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

24.03 2017 в 15:32

"Дори не сте в Топ 5 на най-големите ни проблеми, казват лондончани на екстремистите"

Така е. Местните пакита, 3-то поколение "британци" с чатете в ръка са къде по-голям проблем. Че са и многобройни. Ако всеки 2-ри от тях вземе по едно мачете ше настане такъв купон... че връщащите се от гастрол джихадита ше изглеждат като пионерчета.

http://ow.ly/TJrY30adOYO