Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тукПриемам

Теглят се повече бързи кредити след високите сметки за ток

Студената зима бръкна в джоба на всички българи

| ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 27 февруари 2017 в 13:048941

Платена публикация

Дори тези, които не се отопляват на ток, получиха по-високи сметки от доставчиците на енергия. След студовете през януари от ЧЕЗ регистрираха до 70% по-висок разход сред потребителите в Западна България. Консумацията на ток за цялата страна е по-голяма от тази за същите месеци през миналата година и това личи по януарските ни сметки.

Хората, които не са били подготвени за ниските температури и високите фактури за ток, прибягват до услугите на фирми за бързи кредити като източник на финанси. Компании като "Микро кредит" предлагат добри условия за отпускане на спешни пари, а опцията им за онлайн кандидатстване за кредити улеснява целия процес. Всеки може да заяви желанието си за кредит, като изпрати данните си през сайта на фирмата. След това в удобен ден и час си уговаря среща с кредитен консултант, с когото да уточни всички подробности по заема. Попълва молбата си и ако тя бъде одобрена, парите се превеждат незабавно по сметката му. Може да ги използва веднага за каквото реши – битови разходи, покупки, плащане на сметки за електроенергия и други. На хората с доказан доход, които кандидатстват за услугата Credi Go, се предлага период от 30 дни за връщане на кредита, през които не се начислява лихва. Разполагат също с 30 дни гратисен период за погасяване на първата вноска, което удължава времето до датата за заплата.

Възможността за лесно и бързо получаване на пари навреме се оказва удобна за мнозина българи, чийто бюджет не може да покрие януарските и/или февруарските им сметки. Фирмите за бързи кредитите се съревновават помежду си, а конкуренцията им води до подобряване на обслужването и предлагане на все по-благоприятни условия за случайния потребител. Компаниите, които предлагат възможност за онлайн кандидатстване за кредити, получават повече запитвания. До момента "Микро кредит" регистрират над 200 хил. обслужени клиента с тенденция да се увеличават. Във фирмата са ангажирани 1000 кредитни консултанти, а офисите им са разположени в над 60 населени места в страната.
Denis Rizanov

Рейтинг : 21434

27.02 2017 в 13:38 1
+ 0
- 0
На вниманието на Каролев.
Владко, четеш ли? РАБОТЕЩИТЕ българи теглят кредит да си платят сметките!
)))))
 
Още от : Новини
01 май 2017
FACEBOOK
Всички текстове и изображения публикувани в OffNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.