Стефан Данаилов ще отговаря на писма на варненци

OFFNews 16 март 2017 в 15:47 2057 0

Водачът на варненската листа на БСП за България проф. Стефан Данаилов ще отговори на всеки един варненец, който постави въпрос, проблем или предложение в рамките на акцията „Поща №10“.

Инициативата стартира в петък, 17 март, и ще продължи три дни до неделя. На пет места в града ще бъдат поставени специални кутии, в които всеки ще може да напише и пусне мнение, въпрос или предложение. Варненци ще трябва да оставят и контакти за обратна връзка.

„Много внимателно ще прегледам това, което хората ще ми напишат и ще се опитам в рамките на дни да отговаря не всеки. За мен тяхното мнение е изключително важно, защото те живеят в този град, в нашата държава и знаят болките, които ние, като политици ,понякога не виждаме“, коментира Стефан Данаилов.

Той припомни, че е поел ангажимент да бъде водач на листата на „БСП за България“, защото „Варна е загубила блясъка си на морска столица, загубила е хиляди работни места и заема пета и шеста позиция по размер на работни заплати“. И добави:

„Това не може да продължава, трябва да върнем достойнството на Варна, да върнем достойнството на варненци.

Кутиите на „Поща №10“ ще бъдат поставени в градинката на Севастопол, в центъра на града в района на Козирката, в „Младост“ на ул. „Топола“ до супермаркет „Макао“, пред снек-бар „West“ в район „Владислав Варненчик“ и пред предизборния щаб на „БСП за България“ в район „Аспарухово“.

Избори 2017 г.

Най-важното
Всички новини
X

Подкастът на OFFNews