Скандал заради забраната за тирове: Тираджия гази, рита и подкупва полицаи

OFFNews 02 януари 2017 в 16:59 13152 2

Шофьор на тежкотоварен автомобил е бил задържан от полицията, след като е спрян край Бяла заради въведената забрана за движение на тирове днес от 14 до 20 часа заради очаквания голям трафик от прибиращи се след празниците. 

От МВР

Около 15.22 часа днес, на главен път 1-5 в района на гр. Бяла, полицейски наряд на РУ- Бяла спрял товарен автомобил „ДАФ“ с турска регистрация във връзка с изпълнение на въведената организация за спиране на товарните автомобили за времето от 14 до 20 часа.

Водачът не се подчинил на дадените му указания да влезе в паркинга и умишлено насочил тежката машина към един от униформените служители, който успял бързо да отскочи встрани. След няколко метра тирът спрял и на водача било разпоредено да предостави документите си за проверка.

След като полицейските служители забелязали, че мъжът поставя в един от документите банкнота, те отказали да ги приемат.

Това довело до прояви на грубост и арогантност от страна на водача и отказ да се подчини на полицейските разпореждания, което наложило принудителното му извеждане от кабината. При задържането му мъжът ритнал един от полицейските служители.

Извършителят е задържан в РУ- Бяла за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство и са предприети необходимите процесуално- следствени действия.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12038

2

косата

20.02 2017 в 12:15

Офнюз, много ниско падате с заглавия в стил пик и блиц ...

12678

1

sek.1

03.01 2017 в 06:43

Що не пробва тоя номер в родината си ? Ако въобще преживее задържането си бая години ще му цепят задника в някой затвор .