Мотивационно писмо за участие в партията на Николай Бареков

Самуил Петканов 20 август 2013 в 13:32 56585 133

Самуил Петканов
Самуил Петканов

 

Уважаеми г-н Николай Барекове,

С ентусиазъм прочетох вестите за Вашата абдикация от лидерската позиция в TV7 и News7, за да се саможертвате в тези смутни времена в името на народа. Също като Бил Гейтс, който постигна през годините всичко на професионалния и бизнес фронт, сега се отдавате на обществена дейност, себеотрицание в името на човечеството. 

Адмирирам това и искам да участвам в това, което готвите - може би партия, а защо не движение за връщането на монархичния модел, с което да бъдете удостоен с корона!

Аз съм на 23 години и мога да бъда препоръчан лично от поне двама заклети фенове на Ботев, въпреки че съм от ЦСКА. 

Въпреки че уча журналистика в Университета, истината е, че повечето съм научил от Вас, така че ще мога да бъда полезен най-вече за връзките с обществеността, медиите и нацията. Може например да поема контрол над двете подопечни Ви понастоящем телевизии и да коментирам всички мачове, като на всеки гол да Ви звъня, за да разкажете впечатленията си от начина му на отбелязване.

Друг вариант е да Ви помагам и направо да Ви пиша речите и обръщенията към нацията. Защото освен златни зъби за всички възрастни и бедни, страната има нужда от нови надежди и повдигане на духа.

А понеже владея английски, ще го превеждам и ще го пускаме и по CNN, така че светът да види що е то демокрация!

Какво по-вдъхновяващо от това Вие всяка сутрин да имате кратък поздравителен адрес към България, в който посочвате проблеми и начини за решението им?

Разбира се, за тези, които се противят на Вашата политическа ескалация, ще бъдат обект на възпитателни мерки, за да постигнем национално единение.

Силно се надявам да ме присъедините към “четниците” си и да поемем по пътя на Светлината заедно!

Поздрави и дръзновение,

Самуил Петканов

-------------------

Мотивационното писмо е публикувано в блога на автора

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!