Из делниците на един луд (17-21 април)

Тони Филипов, д-р 24 април 2017 в 12:31 27830 10

Понеделник, 17 април

В програмката на правителството на ОП-ГЕРБ, (което за краткост наричаме ОПГ), на 21 стр. с шрифт за седем диоптъра, обилно полети с общи лафове, има скрити две важни новини – лоша и добра. Лошата е, че няма да има промени. Добрата е, че няма да има промени. Демек, пълна стабилност. Ако има някакво развитие, то ще е плод на природните закони.

Програмката носи подписите на Бойко Борисов, Далавери Симеонов, Иван Каракачанов и Болен Лидеров. Тези хора ще определят бъдещето ни в идните години.

Мислех си, че след Бойко и Цецерон няма какво по-лошо да ни се случи. Но не съм бил прав. Трябвало е да съм по-голям оптимист. От тази квадрига ще се получи такава синергия, че ум ще ни зайде. Така се фрустрирах, че почнах да говоря в рима. Винаги, когато се фрустрирам, ме избива на мерена реч. Не изключвам в предишния си живот да съм бил Васисуалий Лоханкин:

Да беше Доньо жив
нарисувал би щастлив
още един глупак
за таш…, за таш…

Може да не ми повярвате, но преди да завърша по този начин, опитах най-различни други рими – ахмак, простак, тъпак, капак, калпак, левак… До една несполучливи. Затова предпочетох поне да е достоверно, ако и да не е лицеприятно.

Между другото, Дивото Динко пусна кратко видео във ФБ, в което заявява съвсем отговорно: „Обещавам пред цяла България, че един ден ще стана министър-председател“.

И ще стане. Хем му е ред, хем му се пада.

Звездите предричали, че през 2017 г. три зодии щели да забогатеят внезапно – Близнаци, Лъв, и Водолей. Доколкото знам, някои близнаци вече са милиардери. Поне за един съм сигурен. И има само един начин милиардер да стане милионер. Жените го знаят.

Ако близнаците все пак продължат да забогатяват, няма как и представителите на зодия Лъв да забогатеем. Така де, парите не ги пърди магарето. Бедна страна сме, с ограничен ресурс. Ако някъде се натрупа много, другаде няма да има хич. Питайте пенсиите.

Добре, че не вярваме на тия звездобройски работи.

Между другото, по причина на ретроградния Меркурий, правителството ще се съставя след 4 май. За втори път вече Меркурий ни обърква държавните работи.

Меркурий… Не доктор по политология, по астрология трябваше да стана доктор.

По този повод писах вчера на доц. Румяна Коларова, шеф на катедра „Политология“, че трябва да се въведе курс по астрология. Даже няколко курса – по мeдицинcĸa, xopapнa (часова) и инцeпциoзнa (на събитията) acтpoлoгия. Особено важно е да се изучава съдебната астрология. Да получат младите политолози някои конкретни знания за ocoбeнocтитe нa тpoпичecĸия и cидepaлния зoдиaĸ, да научат някои мeтoди и тexниĸи oт пpeдcĸaзaтeлнaтa acтpoлoгия. Какво пречи в история на социологията да се изучават и Хермес Трисмегист, Птолемей, Витий Валент, Морен дьо Вилфранш, Блаватска и т.н. „Политическата астрология“ на Чарлз Картър заслужава да се преподава в отделен курс. Така, де, не може да се остави управлението на държавата в ръцете на някакви шарлатани!

И на кметицата писах. С копие до заместника ѝ по транспорта. Ройтерс съобщава, че хората, които ходят с велосипед на работа, били много по-малко застрашени от рак, сърдечносъдови заболявания и преждевременна смърт. Британски учени изследвали 264 377 души и установили, че колоезденето снижава риска от рак с 45 %, а от сърдечносъдови заболявания - с 46 %, докато ходенето пеша намалявало риска от сърдечни заболявания едва с 27%, а на рака не се отразявало.

За рака и съдовите заболявания не можем да се изкажем. Но за преждевременната смърт не сме единодушен. Дори напротив. Като велосипедист, който ежедневно вдига адреналина из софийското движение, отговорно твърдим, че преждевременната смърт дебне на всеки метър. Малко да кръшнеш и си спрян от движение, както казват в Перник, когато искат да обозначат събитие с летален изход.

Вторник, 18 април

Сашо Дончев направи разкритие, щетите от което тепърва ще се оценяват. Предвид важността на съобщението ще го цитирам дословно, така, както е направено на среща с Дамския бизнес форум: „Аз бях поканен на среща с главния прокурор преди две седмици (21 март – бел. Т.Ф.), за да ми каже, че моето поведение започва да става неприемливо и нетърпимо за него, а че какво е това, дето аз подкрепям „Да, България“, какво е това, дето мойта телевизия BiT, в която моят приятел Сашо Диков го е превърнал в централен образ и разбира се в. „Сега“ и Комарницки. И аз го гледам и викам, ама вие какво искате да ми кажете? Казвам ви, че даже г-н Филчев ми каза, че съм много мек в реакциите си. И аз викам добре, ама същият тоя г-н Филчев прати барети и какво се случи, като ги прати? Какво последва. И да ви информирам, аз нямам нищо общо с тая партия „Да, България“, освен това, че познавам Христо Иванов, нямам нищо общо с BiT, освен това, че със Сашо Диков сме карали ски и сме ходили по гаджета. И този нахалник какво ми казва? Ама аз не смятам, че вие нямате право да го правите. Което на мен, нали се сещате какво, след всичко, каквото вече ви казах, какво ми беше… И аз викам, Вие какво си въобразявате, аз не ви се обяснявам, аз ви информирам! След като тази институция си позволява да ме заплашва, вие разбирате ли в какво общество живеем?! Да оставим детайлите на страна, но бях поканен по негова молба в чужд офис…“

Малко хора биха се осмелили да нарекат главния прокурор „нахалник“. Давам си сметка, че Дончев говори пред Дамски клуб, което задължава към известна автогероизация, но въпреки това.

Цацаров отрича да е оказвал натиск над Дончев - "Никога и по никакъв начин…“ Да, срещал се бил с него в качеството му на председател на БСК. „По време на срещата, се казва в позицията на Цацаров, е отправено искане до гл. прокурор да упражни влияние върху наблюдаващите прокурори при работата им по текуща проверка на независим регулатор, по повод доставка и продажба на природен газ. Такава намеса е била категорично отказана. Гл. прокурор счита, че всеки подобен опит за натиск върху работата на прокуратурата и разследващите органи е недопустим."

А сега де?! В събота Борисов ще каже, че червените олигарси вкарали Цацаров в капан. Голям наивник, така да се остави…
Госпожо, кога ви изнасилиха?

Ами мен обикновено ме изнасилват към осем…

Проф. Михаил Неделчев иска сградата на "Раковски" 134 да стане музей на демокрацията, ако бъде отнета от СДС. Не сме против. Музеи се правят за да се изложат в тях работи, които вече не се срещат в живота. Демокрация, в която главният прокурор привиква бизнесмени и ги навиква, има право на музей, не ли?

Екип специалисти от инициативата "Юридически барометър", начело с Даниел Вълчев, раздал награди за абсурдни текстове в законодателството. С награда "Златен пирон" е отличено постановление на МС, в което се дава дефиниция за пожар - "горене, разпространяващо се във времето и пространството, характеризиращо се с отделяне на топлина, придружено с дим и/или пламък".

Не бих се учудил, ако това е излязло изпод перото на Йордан Бакалов. Той ги измисля такива: „Снегът е валеж, който обикновено се образува високо в атмосферата от водни пари при температура 0 градуса”. Обикновено, но има и изключения…
В Закона за противодействие на тероризма пък има дефиниция: „терористичен акт“ е акт, с който се осъществява тероризъм". "Златен пирон" получава и Закон за ветеринарномедицинската дейност за дефиницията на "яйца от охлюви" – „онези яйца, които са излюпени от сертифицирани родители до 2 дни след снасянето им”. Наградата на публиката е за наредба, чиято абревиатурата е 40 знака - НРУИРИРИЗВЗБРЖРБПНЗЖВПН4ВВДПИТПНЗПН4ИНУСМУУПН.

Вулканът Ейяфятлайокутъл ряпа да яде.

Представяте ли при правителството на ОПГ какви бисери ще потекат от МС и НС. Не, не ме лъжете! Не можете да си представите.

Сряда, 19 април

Австрийският канцлер Кристиан Керн цяла вечер разнасял пици във Виена, за да установи обратна връзка с избирателите, да научи какви са проблемите и тревогите им. Според наблюдателите това било симптом, че Австрийската СДП се готви за предсрочни избори.

А нашият премиер предизвика предсрочни избори без да дава никакви симптоми.

Представяте ли си? Обаждате се примерно в „Дон Домат“ да ви донесат една „Пепероне“. Звъни се на вратата и Бойко с кутията. „Добър вечер, добър вечер! Заповядайте тази пица с комплиментите на правителството.“ Демек, безплатно. И ви пита: „Кажете, моля, имате ли някакви тревоги, някакви притеснения?“

И да съм имал тревоги и притеснения, на момента ще ги забравя. Борисов е способен да го направи, но няма кой да му подскаже.

Валери Симеонов леко коригира месечната си издръжка. Преди изборите каза, че живее с 1000-1200 лв. и не ползва служебен автомобил. Вчера каза, че живее с 1200-1300 лв. и му стигали, защото ползва служебен автомобил.

Изчислихме, че както вдига мизата с по 100-200 лв. на разговор, след около 52-53 разговора ще стигне до едно по-реалистично число, в което ще намерят място и кинтите от оградата, и тия от хотел „Козия рог“, където граничарите напълно доброволно и по препоръка на министерството нощуват.

Ама в “Шоуто на Слави“ не били прави. Само през уикенда им вземал по 70 лв. „През делнични дни е 30 лв., като за тези пари гостите получават 3 пъти хранене през деня, интернет, фитнес, сауна и открит басейн."

Стига бе! Това си е чиста благотворителност! Три яденета на ден и нощувка за 30 лв.! И екстри като в Кушадасъ! Местя се в „Козия рог“. Ще ям по три пъти, ще се пличкам в басейна и джакузито и като ми остане малко време, ще ви драскам по някой ред, ама вече със съвсем друго настроение. Пенсиите, обмислете офертата, че местата са кът.

БЛИЦ са натоварени да накажат зам.-министър Виолета Комитова, защото много си отваряла устата за кражбите при санирането: „Не е ли двоен стандарт през ден да се изказва за нередности в санирането, а самата тя се възползва неправомерно от европейски средства за лично облагодетелстване…“

Госпожата построила 2 къщи-близнаци на морето с 391 160 лв. по ПРСР, за да развива селски туризъм. Но комшиите ѝ разправяли, че жив турист не били виждали. И умрял, де… А в община Приморско нямало улики да е плащала туристически данък. Само за озеленяването на имота били поискани 21 390 лв. За такива пари може да се направи малка джунгла. Даже и голяма. Е, на снимката се вижда, че джунгла няма. Има бучнати 4-5 дръвчета.
Та, дето се казва, когато си насран, не чуруликай.

Четвъртък, 20 април

Тая зима е като Бойко Борисов. Уж си тръгва, пък току се върне. Пак вали сняг. Не е добра поличба. На днешния ден преди 141 г. избухва Априлското въстание. И тогава е валял сняг. И знаете как е завършило въстанието. Притеснявам се за правителството и за патриотите главно. Пък и за всички хора с по-лабилна психика. Чета какво казал Андрей Райчев и за него се притеснявам. „Коалицията на ГЕРБ с реформаторите беше безпринципна. За разлика от сегашната с патриотите, която е на принципна основа. Сега няма разговори за министерски постове."

Не, няма. Говорят си за времето, за жени, доброкачествени сюжети при всякакви обстоятелства…

Напук на времето, „24 часа“ го дават по августовски лежерно. Съобщават, че чудовището Неси може да е умряло, защото от 8 месеца никой не бил го виждал. А преди това го виждаха по два пъти на ден, дето се казва…

Споко бе! На Неси не му е за пръв път да се крие. Помня, че през 2014 г. пак се вдигна шум. Тогава никой не го беше виждал 18 месеца. Според мен Неси има много умни пиари (например Гари Кембъл, който от 17 г. се занимава с промоциите на чудовището), които са му обяснили, че, ако почне да се показва всеки ден, ще стане банално. Нещо, което някои политици не искат да разберат.

Волен Сидеров почерпил отбрани гости по повод 61-я си рожден ден. Сред първите пристигнали на милото тържество били Борисов и Цецерон.

Гледам ги на снимката и повтарям след Хъмфри Богарт: „Lui, I think this is the beginning of a wonderful friendship.“

Какво нещо е политическата култура! До вчера се съдеха за клевета и обида, днес празнуват заедно! Сидеров каза, че Борисов изнасял чували с пари с правителствен самолет за Ливан. И Борисов го даде на съд. Обаче съдът постанови Сидеров да плати 3000 лв. за уронване престижа на премиера, а Борисов да поеме 35 000 лв. съдебни разноски. И той ревеше като бяла мечка в топло време, че това са две-трети от годишната му заплата. Но, както се вижда, Борисов е широко скроен човек, отгладува си ги тия пари, но не гони карез. Отиде му на рождения ден и подарък му занесе. Купил му, вика, "една скулпторка". Една малка скулпторка, която с малко усилийце пренесоха три човечета…

Ще видим какво ще излезе от това младо и още неукрепнало приятелство.

Сънят не идва. Трудно се заспива,
когато имаш съвест да те мъчи,
когато миналото е зараснало накриво
и те преследва неотлъчно…

(Руми Симова)

Дано общото минало на Борисов и Сидеров да е зараснало направо. Макар че всичко е в Божиите ръце. Никоя ремисия не трае вечно.

Президентът Радев съобщи от Хасково: „Има редица смущаващи факти около строителството на оградата с Турция. Един от тях е, че договорите са сключвани за двуредова ограда, плащането е за двуредова, а самата ограда е едноредова...“

От името на оградостроителите се обади Валери Симеонов: "Някой подвежда президента… Мога да покажа и документи, ако желае, да види, че оградата е двуредова. Аз лично знам това, защото от самото начало се занимавам с изграждането на тази ограда…“

На това, което президентът е видял с очите си, Валери можел да противопостави документи. Е, по документи оградата може наистина да е двуредова. Даже не бих се учудил, ако е и триредова.

Валери, покажи му фактурите, бе! Нема по-голямо доказателство!

Досега знаехме за участието на Симеонов в издигането на оградата само от разкритията на Велизар Енчев и Байрактаров. Сега за пръв път получаваме и лично признание на патриота.

Някой беше казал, че истинският патриотизъм означава да почиташ недвижимата собственост повече от принципите.

Много е чаровен тоя Валери. Има силно излъчване. Сякаш е от Хасково и е прекалил с уранжадата. Това го откраднах от ФБ. И във Велинград пиели уран. Обаче Иван Атанасов Шилото, който единствен прати на доктора кървавичка за Коледа, вика, че това били лиготии. И ние така мислим. Ще пиете каквото ви дават. Какво казваше Тетка Цачева? Ако животът ви поднесе уран, направете си уранжада. Толкова!

Сашо Дончев даде допълнителни обяснения за това къде и с чие посредничество Цацата го е привикал да му каже, че не е прав. Разговорът се е състоял в кабинета на члена на ИБ на БСП Георги Гергов в ЦУМ. Гергов организирал срещата и присъствал на нея. А след като си тръгнал Дончев, те останали с Цацата. Явно за да рекапитулират. Два-три дена по-късно Дончев се обадил на Сашо Диков и му разказал. След което получил SMS от Гергов: „Много говориш по телефона.“

В тази връзка Дончев си припомнил, че когато предложил личния си номер на главния прокурор, с цел да си общуват без посредници, той му казал: „Нали не се съмнявате, че телефонът Ви се контролира.“ До тоя момент Дончев се съмнявал. И сега адвокатите му питали в Бюрото за контрол на СРС кой и на какво основание го подслушват.

Е, все има основание. Без основание ще е престъпление.

„Труд“: „Арестуваха шуменец, бил съседи без повод.“ Ако беше с повод, нямаше да го арестуват.

Сайтът на Дачков „Гласове“ разследвал и установил, че охраната на Пеефски от НСО ни струва по 500 хил. лв. годишно. Три екипа от по 4 души охранявали телесата му по 24 часа. Към всеки екип имало по двама шофьори. Осем души пък охранявали х-л „Берлин“. Имало и двама души резерв. Общо 28 души се грижели за скъпоценния живот на Пеефски. Отделно от тях след колите на НСО се движели джиповете на частната му охрана.

А ние седим на брега на Перловската река и чакаме. И какво чакаме, да ни пита човек... То по-скоро Бойко ще мине, нежели Пеефски.

Петък, 21 април

От БЛИЦ откопаха Филчев да помага на Цацата, че малко го понагъзиха, така да се каже. Обяснява, че когато пратил баретите при Сашо Дончев, имало следствена поръчка на Украинската генерална прокуратура за изземване на писмени доказателства от офиса на Дончев. Но, вика Филчев, имаше и втора част: „Получихме искане от прокуратурата на друга държава за задържането му и предаване с цел наказателно преследване.“ Но искането не било оформено по надлежния ред и прокуратурата не му дала ход.

Така, след като първият е насметен, репортерът умело насочва Филчев към Христо Иванов, вторият важен враг, който се бил наточил да сваля главния прокурор. Филчев: „Моля Ви, не занимавайте обществото с това недоразумение… и партийните му съратници – безработни, но жадни за власт и пари подозрителни елементи. Самият Иванов какво работи, с какво се прехранва? Медиите казват, че толкова е изгладнял, че за пари е готов да оклевети и себе си дори… Той си говори сам, а чува много гласове… Опасно е, но трябва да бъдем добри и да се отнасяме с разбиране към заболяванията на хората. Господинът има и лични проблеми. Нали преди време го хванаха маскиран на летището да заминава за чужбина да ражда. Не знам дали роди…“

Да говори Кукуридзе за някой, че не е съвсем у центъра, ми се струва доста нахално. Когато го заточиха в Казахстан, Кукуридзе имаше пълната симптоматика на психична ентропия в реално време. Тогава репортер от БТА го попита какво мисли за това, че ще го проверяват: „Какво ще проверяват – к.ра ми Янко ще проверяват. И повече, лайно мръсно, не ми звъни, щото ще ти е.а п.….та майчина.”

Едни са си луди, други се правят… Бившият патриот Слави Бинев слави Доган: „Виждали сме се, разбира се. Аз още тогава го обявих, когато се видяхме - че сме се виждали. Видяхме се и след това. Истината е, че контактът с него носи удовлетворение. Когато контактуваш с един човек, който има някакво чувство за мисия; когато то е подплатено със знания и с действия, разбира се, че е напълно нормално чувството на удовлетворение.“

Нормално е, нормално е, нема какво да се убеждаваме. У нас поне да си даваш задника под наем, си е напълно нормално.
Нормално е също така един доказан аферист и гешефтар да е член на ИБ на социалистическата партия. Правим едно малко евалла на Нинова, че му поиска оставката и успя да я вземе. Една мъничка морална победа. Малко чист въздух в столетницата. Като във вица, дето Асан правел орална любов на Айшето… Ама не мога да ви го разкажа.

To be continued

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12450

11

Alicante

15.05 2017 в 23:59

"Този коментар е скрит заради нарушаване на Правилата за коментиране." - това е новата цензура.

Нищо в коментара ми не беше обидно или нарушаващо каквито и да е етични или морални норми. Просто зададох въпрос за едни публични средства, получени от фондацията(или сайта) на Доктора, когото много уважавам, а данните са взети от публикации в пресата и са публични. Моля модератор да ми обясни кое точно е нарушено? :) Няма как да може - знам :) Новата цензура е маскирана зад някакви разтегливи понятия за "правила за коментиране" ;) Честито, ОфНюз, и скоро ще настигнете медийният формат на Севернокорейските медии :)

11738

10

KumaLisa

26.04 2017 в 00:35

Това дето пита Alicante по-долу е вярно. Както и е вярно, че се отразявана обективността. А и на музата. Музите не ходят там дето има общи насоки, концепции, препоръки. Резултатът е очеваден. Написаното от Доктора е все по-семпло и изсмукано от пръстите. Затова няма и коментари вече.

12086

8

МБ много е прав, че в СЕГА форумът е къде по-цивилизован, даже и без Великия Чичо Фичо, комуто завидяха и прогониха, та чак в ГЛАСОВЕ го намирам с име на ***ски. Само че в СЕГА ходехме да четем коментари, а не статии (вече ни домързява); докато в ОФФа само заради д-ра влизам и то само ако се случи да имам нещо за казване, тука коментарите са гола вода (с изключение на Ел Команданте, поклон, макар че не ме огря за подаръчето, уви ... не ме пропускай за Шести Том, plz! Thx, rgds)

12086

7

Напоследък си турнал, о, д-ре, горе вдясно на РЕДУТА.БГ агентурната Значка на АзБ "фондация" (навремето през комунистическо си носехме значката ПОД ЛЕВИЯ РЕВЕР на сакото, а не на ачика, за да изненадаме Народнио Враг!). Четох Калина Андролова до Н.П. Рубин (САЩ) и ти препоръчвам да сравниш културното оформление на КУЛТУРА.БГ където фместо твойте разджъркани 4 ЧЕТИРИ колони под строгия ти, но справедлив поглед те са турнали НАЙ-ДОЛУ досадните "спенсорЯ", а именно лютеранската фондация, на която се явяват ОРГАН.
Та значката там стои като храчка, д-ре, и Мистър Бриколаж не подобрява хавата. С извинение, САРБ е алтернативата, Селянки за Амери ... и т.н.

12086

6

Завистливото ти заяждане, о, д-ре наш, със ДЕбеЛЯН БЕЙевски че го пазят 28 гавази за МОЯ сметка (ТВОЯ, НАША, ДАНЪКОплатска) за по-малко от половин милион (годишно бе, не месечно!) е партизанска, партийна. Човечецът е борец за Права и Свободи (ДПС) вместо да ти членува в КПЧКм - то (не е К =Критик, щото, он е Правяч). Навремето един левак Стефан Стамболов ли беше във файтона двама колачи лесно надвиха на пазещия го македонец; само си представи генният ресурс на нацията, тези фино подредени 23 хромозоми в организъма на ДЕбеЛЯН БЕЙевски ако ги загубим? Одухотвореното високо чело, аристократичнйия тесен нос (с гънката между веждите, а? А?) дето даже византийските мозайки оз Равена не постигат, Бляновете на блондинките из Изт. Румелия до Странджа-Сакар за расови юначета да закрепим Нацията, особено в ЮИзтока, че ... (ДПС нали сме Ние, или Нашите идват, а?)
Апропо, прав е колегата М, че свинщина е някои читателКи да имат ДЕСЕТКИ оценки = и аз съм Човек!
Накрая: напоследък си турнал АзБ горе

11977

4

МБ

24.04 2017 в 14:59

(продълж.)...да затъва с все по-отрицателен рейтинг, носейки съответните последствия от това.
Вземете пример от в-к Сега, там има форум, има и ред налаган от модераторите и да ви кажа, за мен коментарите там са по интересни от статиите. Вземете власттаа в свои ръце и ПРЕМАХНЕТЕ ПРИВИЛЕГИИТЕ! Направете всеки един да може да гласува само с една точка! Възможност да направите форум може и да нямате, но привилегиите можете да отмените. Ако не го направите, откъм коментари сайтът ви ще замяза на БЛИЦ.
/светъл лъч: Все пак има надежда за този сайт, а и за част от тези които го посещават - в анкетата за изборите най-много гласове получи една дясна партия, а не от тия които сега си поделят парламента и министерствата./
Очаквам отговор на това място - Делниците са на показ за цяла седмица, а статиите от деня са само ден до пладне. Ако не получа, пак ще се обадя. Надявам се и други мислещи като мен да се обадят.

11977

3

МБ

24.04 2017 в 14:56

До г-н Владимир Йончев
Г-н Йончев, предполагам не сте служил войник, но ако сте, то не е било по Татово време. Аз тогава служих, доста отдавна, и ще ви кажа как беше:
На офицерите не им се занимаваше с аскера и бяха преотстъпили правомощията си на старшините, по същата причина старшините (до един простаци дето ги мързи и да гледат) бяха преотстъпили на мадши сержантите (до един натегачи, жадни за власт). В резултат на това се правеха извращения и основно в това се изразяваше службата – да гледаш да не те прекарат, да оцелееш.
Вие тук се представяте като офицерите (респ. старшините) – дали сте власт да се разпореждат няколко евразофили, иначе много активни, с рейтинг над 10000, но всъщност най-обикновени натегачи (възможно е и тролове да са).Те са нарочили свои жертви, минават из коментарите и без да им ги четат, им праскат по 10 минуса. На пръв поглед, безобиден коментар, но означен с кръгло число минуси – 20, 30, 40. По този начин целят и го постигат, нароченият да затъва с все по-

42249

2

Denis Rizanov

24.04 2017 в 13:47

"курвите на бойко" са ясни,
но ей заради това:
"Програмката носи подписите на Бойко Борисов, Далавери Симеонов, Иван Каракачанов и Болен Лидеров. Тези хора ще определят бъдещето ни в идните години."
и не само, напоследък прескачам писанията ти. Откъде 2 години вече.
Не че има някакво значение, че там един си, престанал да те чете. За природните закони това не е от съществено значение. За вселената пък - хич!
Но някак си много дразни, когато в едно изречение изброените поименно к*рви са с артистичните си имена, а само най-главната е със собственото си име. Вдъхновение ли не достигна или страх смрази душичката ти нежна? А "докторе"?