Васил Иванов: Браво на Слави, оказа се истински мъж

OFFNews 18 април 2017 в 23:37 35115 8

Разследващият журналист Васил Иванов коментира във фейсбук скандала със спрения епизод на "Шоуто на Слави" с негово участие. По думите му в предаването той е показал "неопровержими факти за оказваната му цензура от Нова телевизия, а публиката онемяла".

Ето и цялата позиция на Иванов.

"Спряха Шоуто на Слави заради моето участие! Заснехме предаването, разказах и показах неопровержими факти за оказваната върху мен цензура от Нова телевизия, публиката онемя. 15 минути преди излъчването Слави ми се обади и ми каза, че шефовете на БТВ са му заявили, че частта с моето участие няма да бъде излъчена, а тя бе 35 минути. Той е отказал категорично да се пусне без моето участие.

Не мога да повярвам, че БТВ спира предаване, в което журналист от конкурентната медия разказва за цензурата, налагана му в нея. Това доказва, че центъра на политическата цензура (защото аз показах политическа корупция и свързаното с това мое цензуриране) е един и същ. И вече едва ли някой ще се усъмни в думите ми, че съм жестоко цензуриран от 1 година насам. Браво на Слави - оказа се истински мъж. Утре на пресконференция ще повторим предаването, както бе заснето днес. Ще се предава по интернет. Колеги, информация за подробностите - към Шоуто на Слави."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14355

7

neverland

19.04 2017 в 09:34

"Нали актьори сме в театър, театър, ту добър, ту малко лош..."
Хората са казали, че и изпяли дори.
Всичко е просто игра и всеки си играе ролята, кой на страдалец, кой на опълченец и защитник на правдата...

8024

4

Pavlin Avgustinov Kotov

19.04 2017 в 04:55

Дрън-дрън ярина,и коя от двете TV ще бъде наказана?! Тук няма политика,и всяка от двете се пази от чепика..,ритат се в кокалчетата,но и двете разбраха за лимонката,че може да смачка на Слави папионката!

29585

2

Izalina

19.04 2017 в 00:23

Ся не разбрах слави няква последна инстанция ли е или се радва на ексклузивитет по неясни причини?
Искам и източник различен от фейсбук и неговото шоу, ако ше сме такива мъжкари!
Айде, баста. Повтаряме се.
Обективност?