Халваджиян дарява парите от Сидеров на болно дете

OFFNews 17 февруари 2017 в 16:00 4236 4

Снимка Личен архив

Магърдич Халваджиян

Телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян обяви, че ще дари на болно дете сумата, за която осъди Волен Сидеров.

Преди дни телевизионерът спечели тригодишна съдебна битка за клевета срещу председателя на партия "Атака". Темида отсъди, че Сидеров трябва да плати на Халваджиян 17 000 лева.

Искам да благодаря на адвокат Груйкин и екипа му за перфектната им работа! Спечелиха делото ми срещу Волен Сидеров за клевета! Справедливостта понякога закъснява, но ако си упорит, в крайна сметка идва! Не се страхувайте да си търсите правата и се борете докрай! Както казах преди 3 години , когато заведохме делото, колкото и пари да ми присъди съда,те ще отидат за благотворителност! 17.000 лв. ще отидат за да помогнат за лечението на някое болно дете! До последната стотинка!, написа във фейсбук продуцентът.

Делото бе заведено за нападки по адрес на Халваджиян, отправени от Сидеров в ефира на партийната телевизия "Алфа". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

4

Red or Dead

18.02 2017 в 00:23

Denis, магитУ е винаги готов да оближе всяка част на всеки който му плати.....жалка и гнусна подлога нагаждач от типа, аз съм с таз която е на власт......типичен бунадясъл мисир....

42249

1

Denis Rizanov

17.02 2017 в 16:19

Че той кога ги взе, та да ги дарява?!
Ми ако не влезе Сидеров в следващия парламент и остане безработен и няма откъде да му ги удържат тез 17хилки? Ше се бръкне ли халваджията да извади наистина пари и да ги дари както е казал?