Диви същества с Доминик Монахан

OFFNews 07 април 2020 в 10:41 3640 0

Доминик пътува до дъждовните гори в Еквадор, за да се изправи срещу зловеща колония от месоядни отровни мравки, която може да се окаже най-голямата, открита до момента в научнопопулярната поредица "Диви същества с Доминик Монахан" по Viasat Nature.

Вълнуващаta поредица за пътешествия и приключения с актьора, който изследва най-отдалечените кътчета в света в търсене на най-ужасните животни и насекоми, започва на 7 април в 20:00.

Във всеки епизод Доминик ни отвежда на съкровено и пълно с екшън пътешествие, в което целта му е да влезе в близък досег с някои от най-опасните и неуловими създания, познати на човечеството. По пътя Доминик се запознава с колоритни местни хора, луди експерти, и какви ли не създания, които обитават странни и диви места на нашата планета. Дали преследва милиони пъплещи мравки листорези в дъждовните гори на Еквадор, търси гигантска отровна стоножка в пещерите на Венецуела, или се сблъсква със смъртоносен скорпион в нажежените путини на Намибия - Доминик никога не пропуска предизвикателство.

Viasat Nature позволява на природата да разкаже своята вдъхновяваща история – красива и изненадващо истинска.

Завладяващи истории, разказани от хора на мястото на действието, отблизо и лично.

За пълната програма на канала следете www.viasatnature.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови