Bulgaria ON AIR настоява да се включи организирането на предизборния дебат

OFFNews 28 февруари 2017 в 16:20 3902 1

Новинарската телевизия Bulgaria ON AIR настоява предизборните лидерски дебати да са два - в началото и в края на кампанията за парламентарния вот - и те да се излъчат по 4 телевизии с национално покритие, съобщиха от медията. 

Повод за реакцията е информацията за организиране на лидерски предизборен дебат Бойко Борисов-Корнелия Нинова, който да бъде излъчван директно по БНТ, bTV и Нова тв. 

"Като национална ефирна телевизия Bulgaria ON AIR настоява да участва в провеждането на предизборен дебат между лидерите на ГЕРБ и БСП. Смятаме, че зрителите на Bulgaria ON AIR са равноправни на тези на останалите три национални телевизии. Като независима и обективна телевизия имаме право да зададем въпросите на нашите зрители. И да участваме наравно със свой журналист/водещ в провеждането на дебата", добавят от Bulgaria ON AIR.

Медията предлага дебатите да се проведат в началото и в края на кампанията, т.е. в началото и в края на м. март, а водещи да са четирима журналисти - по един от всяка национална телевизия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

28.02 2017 в 17:22

Га станахте тАлАвизия, га се прекръстихте, га па и претенции изкарахте, че сте "НАЦИОНАЛНА ЕФИРНА"...
Откак спряха аналоговия сигнал и пуснаха онова ко.еленце да вика "единия край тука, другия там" над 350 населени места в България останаха без сигнал!
За повишаване на качеството и разнообразието и дума няма да отварям. Принудиха зорлем хората да си купуват "чинии"!
Безсрамници!