Вижте схемата за влизане на концерта на Sabaton и Accept този петък

OFFNews 08 март 2017 в 11:32 4932 0

Дългоочакваното най-голямо шоу на шведската бойна машина Sabaton и хеви метъл легендите Аccept у нас ще се състои този петък, 10 март, в “Зала 4” на Интер Експо Център в София.

Уникалното събитие е част от световното турне „The Last Tour” в подкрепа на поредният добър албум на Sabaton озаглавен “The Last Stand” и продуциран от гениалният Peter Tagtgren (PAIN). То ще бъде открито от шведските адвенчър герои Twilight Force.

Програмата на вечерта по часове е следната:

18:00 часа – Отварят вратите на залата
19:00 часа – Twilight Force
20:00 часа – ACCEPT
21:30 часа - SABATON
23:00 часа – Оакван край на събитието

От BGTSC припомнят, че общата цел е по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции! За това е необходимо всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Билети:

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билета, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.
Ако ползвате електронен билет и имате няколко копия ние ще допуснем първото представено.

Билетите за това събитие не гарантират нито едно от малкото седящи места!

Закупените билети за същата дата в зала „Универсиада“ важат без презаверка.

Непълнолетни и деца, придружители:

Деца навършили 7 годишна възраст и по-малки влизат без билет, но задължително с придружител! Придружителите трябва да притежават попълнена декларация съгласно „Закон за закрила на детето“ - можете да я изтеглите на този линк

Място на провеждане, локация:

Интер Експо Център се намира на булевард „Цариградско шосе“, на „входа“ на София в посока центъра на града и срещу магазин Метро. От Централна гара, Централна автогара, летището и от всяка транспортна точка в столицата се стига много лесно с метро, автобус или маршрутно такси. Точно пред и на мястото на събитието освен транспортни спирки се намират и голям подземен платен паркинг на столичното метро и самият комплекс. За повече полезна и подробна информация посетете този линк

Часове и места за влизане, изходи:

Входа за фенове и гости с покани ще работи от 18:00 до 22:45 часа и се намира на източната страна на залата, след КПП (контролно пропусквателен пункт) бариерата.

Входа за журналисти и специални гости е от южната страна на сградата с лице към булевард „Цариградско шосе“ и ще работи от 18:00 до 20:00 часа.

Билети се продават в мрежата на Eventim в цялата страна на цена от 60 лева. Ако има налични пропуски в деня на събитието, ще има и специални каси, които продават билети. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови