Вижте клипа за песента на Кристиан Костов за "Евровизия" (видео)

OFFNews 31 март 2017 в 20:41 22760 3

Излезе официалното видео на песента Beautiful Mess, с която Кристиан Костов ще представи България на тазгодишното издание на песенния конкурс Евровизия.

Според букмейкърите 17-годишният младеж е един от основните фаворити за първото място в Киев, Украйна. Според всички компании за залагания той се нарежда на второ място сред най-вероятните носители на трофея. С една идея по-високи са единствено шансовете на песента, с която ще се предствя Италия.

Кристиан Костов е израснал в Москва, а семейството му е от рускиня и българин. Едва 15-годишен Кристиан направи много впечатляващо участие в българското издание на музикалния формат Х-фактор, което му отвори вратите за голямата сцена.

Сега представителят на България на Евровизия започва турне, в което ще представи песента си в редица европейски държави.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

3

случайно прочетох

01.04 2017 в 13:29

Пожелавам успех на младежа!Клипът ми хареса, интересен е.

12362

2

Хуан

31.03 2017 в 23:32

Евала на пича! Има готин глас, а па парчето си е точно такава протяжна боза каквито днес се харесват (скив топ 10 на която си избереш МТV). Клипа, според мен, е една идея по-арт и по-евтин (като кинти, не като замисъл), отколкото се харесва на масовия гласоподавател на Евровизия. Ама като цяло е ОК. 100% e на финал. Успех!