Таря вече е в София

Владимир Йончев 27 март 2013 в 19:30 2424 1

Таря Турунен вече е в София. Снимка: Тангра мега рок
Таря Турунен вече е в София. Снимка: Тангра мега рок

Ледената кралица Таря Турунен вече е в София.

Бившата вокалистка на Nightwish кацна на летище "София" днес малко след 15 часа.

Таря е пътувала повече от 24 часа. Тръгнала е от Буенос Айрес в 14.30 часа във вторник, съобщиха организаторите от радио "Тангра".

Най-емблематичната жена в съвременния рок мина бързо през ВИП-а, а малко след като се качи на колата я хвана градушката, която се изсипа над София.

Таря е у нас заедно с бебето си Наоми, което се хилеше въпреки дългия полет.

Утре в 10,30 часа е насрочена пресконференцията на Таря, на която се очаква тя за първи път да покаже бебето си пред журналистите.

Концертът на Таря е в събота, 30 март в Зала 1 на НДК

Славеят от Финландия, чиято запазена марка е синтезът между хеви метъл и опера идва за шести път у нас. Организатор на концерта е Тангра мега рок, който бе промоутър и на четвъртия й концерт в България – в Античния театър в Пловдив. Както и тогава, спектакълът ще е под името Beauty and the Beat. Ще участват барабанистът Майк Терана, симфоничен оркестър и хор, но песните ще са различни от изпетите тогава.

Късно тази вечер се очаква да пристигне и Майк Терана. Той няма да присъства на утрешната пресконференция, защото ще настройва барабаните си за репетицията със симфоничния оркестър.

Очаквайте малко по късно интервю на OFFNews с Таря Турунен!

Преди 2 дни OFFNews публикува интервю с учителя на Таря - българина Пламен Димов, който живее във финландския град Китее. Димов е човекът, който е преподавал музика на четирима от Nightwish и заедно с него легендарната група е правила първите си репетиции.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews