Таря: Сбъдна се мечтата ми да започна турнето от София (снимки)

Николаос Цитиридис 28 март 2013 в 12:47 5330 0

Таря Турунен  Снимка: Сергей Антонов
Таря Турунен Снимка: Сергей Антонов

Сбъдна се мечтата ми да започна турнето от София. Това каза на пресконференция за журналисти Таря Турунен, определяна от феновете за кралица на хевиметъла. 

Минути преди да започне репетиции за концерта си в София, Турунен се появи пред журналисти със съпруга си,  8-месечната им дъщерика Наоми и барабаниста Майк Терана. 

"Финландският славей", както наричат още Таря, сподели, че с Майк са заедно от 2007 г. и оттогава са неразделни. Барабанистът се пошегува от своя страна, че без Таря не биха го допуснали в България - бил прекалено шумен. 

Ледената кралица обеща много рок изненади на концерта си на 30 март в Зала 1 на НДК, като спомена, че публиката ще види нещо, което тя досега не е правила.

Въпреки че в началото на срещата Таря помоли да не се задават въпроси за бебето й, интересът на журналистите към малката Наоми беше голям. Таря разказа, че вкъщи Наоми заспива на силна музика. Турунен обясни, че дъщеричката й харесва музиката на майка си още докато е била в корема й. Името на бебето Таря избрала, докато сърфирала из интернет и Наоми не е кръстена на някой специален човек. При избора на името Таря е искала да постигне благозвучност и на испански и на финландски.

За организацията на концерта стана ясно, че деца до 7 години ще влизат напълно безплатно, но най-вероятно ще се наложи да сядат в скута на своите родители.

Сетът ще бъде базиран на Beauty and the  Beast, който гледахме в Пловдив, но ще има и много изненади, обеща Таря.

Диригент на симфоничния оркестър отново ще е Левон Манукян. Вчера един неуверен шофьор спря в багажника му. Левон загуби много време в тази разправия и затова днес предпочете да се подготви за репетицията, вместо да дойде на пресконференцията, разказа Васил Върбанов от организаторите Тангра мега рок.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!