Smallman и Иван Шопов работят по общи песни и концерт

OFFNews 06 октомври 2016 в 18:30 7485 0

Smallman със сигурност са една от най-ярките и отличителни български групи в последните 10 години. Верни на принципа си да не стоят в рамки и да не си поставят сами бариери, сега четиримата работят върху много специално ново издание с диджея и продуцент Иван Шопов, познат ни от проектите му Бalkansky с Теодосий Спасов и Иво Христов, Cooh, The Third Man.

Иван Шопов е едно от най-силните имена на българската електронна сцена, като музиката му го е отвела къде ли не по света, включително в Северна и Южна Америка, Азия, както и на десетки партита и фестивали в Европа.

Познанството на smallman с Иван Шопов датира от много време, а сега най-сетне стига и до логичната си кулминация – сътворяване на съвместна музика. В края на лятото музикантите се качиха заедно в село Манастир, където се роди и третият албум на smallman “Envision”, за да напишат заедно едно парче. Колаборацията между тях обаче се оказа толкова естествена и хомогенна, че вместо една песен smallman и Иван Шопов са готови с материал за цяло ново EP.

След прецизно пресяване на песните през октомври те ще влязат заедно в "Kore Studio" в Лондон с продуцента Джордж Апсиън. И на 17 ноември ще представят съвместната си работа с много специален и различен концерт в Club Terminal 1.

На събитието в София smallman ще излязат на сцената заедно с Иван Шопов и ще свирят за пръв път пред публика новите си песни. Специален гост на шоуто ще бъде и вокалната формация Avigeya.

Билетите за концерта вече се предлагат в мрежата на "Eventim" на цени от 15 лв. на предварителна продажба и 18 лв. на самата дата и на място. Каси – щандовете на "Eventim" на ул. "6-ти септември" и в "The Mall", "Office 1 Superstore", OMV, "Orange Center", Orange.bg, Usit Colours, Билетен център-НДК, "Строежа", Български пощи, "Вастелс България", каса "Арена Армеец", "Технополис", "Duende Travel София", книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията.

С оглед на очаквания висок интерес организаторите препоръчват възможно най-ранното закупуване на билети. На 17 ноември клуб "Терминал 1" ще отвори врати в 21:00, а концертната част е с начало 22:00.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови