Си Си Кеч, Саманта Фокс и Сандра разпродадоха Арена "Армеец"

Пуснаха последните 1000 билета за най-голямото диско парти на 29 април

ОFFNews 11 април 2017 в 16:10 18207 2

Интересът към трите диви – Си Си Кеч, Сандра и Саманта Фокс, събира фенове от цяла България и буквално напълни Арена "Армеец" за дългоочаквания им концерт на 29 април.

Първото издание на шоуто "Hits Only" не само обещава среща с най-обичаните изпълнителки от славните години на евродиското, но и щур купон, който ще припомни безсънните нощи и продължителните танци. След като отвориха допълнителни сектори, организаторите пускат в продажба и последните 1000 билета, сред които все още могат да се намерят седящи, както и правостоящи места.

Кралиците на диското за първи път ще се съберат на една сцена в София.

Дори след години Сандра е олицетворение на артиста от 80-те. Спазва линията от танцьорки зад себе си, в чиято хореография се включва прецизно от време на време, облечена е в блестящи тоалети и не пропуска смяната на костюми в малкото време между хитовете. Си Си Кеч ще пристигне със своето MC, с когото ще подпалят публиката по време на Heartbreak Hotel – парчето, което и до днес грабва сърцата на диско любителите. Очаква се Саманта Фокс да взриви тълпата още преди припева на Touch Me, която я изстреля в музикалните среди през 1986 г. и все още не я пуска от върха.

Арена "Армеец" ще събере феновете на пулсиращата музика на 80-те, ослепителните светлини, гигантските видеоекрани, пушек машини и дансинг, отрупан с танцьори, към които всеки може да се присъедини.

„Не каня публиката си да танцува на мой парчета. Трябва да го направи! Ще я върна във времето, в което нощта те пускаше на дансинга, а утрото не можеше да те свали от него“, споделя Си Си Кеч.

Билетите на цени от 30 до 65 лв. са достъпни в бензиностанции OMV, The Mall, касата на Арена "Армеец", Български пощи и мрежата на Eventim.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews