Рокери на велопоход за Midalidare - Rock In The Wine Valley

OFFNews 26 април 2017 в 12:32 3862 0

Малко повече от месец остава до първия фестивал в долината на виното, който на 9, 10 и 11 юни в Могилово ще посрещне световните групи - W.A.S.P., Gotthard, Udo Dirkschneider и Doro, както и Scarlet Aura, Sevi, Конкурент и Hammerhead (трибюта на Metallica), които ще подгряват публиката.

Освен това в първия ден на Midalidare – Rock In The Wine Valley, ще се проведе Piraeus Battle of the bands.

„За нас е изключително важно хората, които дойдат на фестивала освен да слушат хубава музика, да имат и цялостно преживяване. Затова подготвяме и различни активности, които ще се случват през деня. Една от тях е именно вело преходът“, споделя Александър Алексиев, управител на Мидалидаре.

За всички почитатели на колоезденето и приятните разходки ще има специален сектор на Pulse-Cycles. Всеки, който желае да покара колело в планината, ще може да го направи, като за целта ще бъдат осигурени най-високият клас велосипеди на компанията.

След предварително записване, ще бъдат направени групи до 6 човека, с които ще има и водач. Всеки маршрут ще е приблизително 40 минути.

„Щастливи сме да сме част от този фестивал. В светлата част на деня ще се постараем да дадем едно различно изживяване на рок феновете. Ще предложим на всеки, който желае едно незабравимо байк преживяване в планината. Добре дошли са както запалените байкъри, така и тези за които това ще е първо подобно предизвикателство”, разказва Цветелин Иванов от Pulse-Cycles

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови