ON!Fest кани на хип-хоп парти с Боро Първи, Жлъч, Гена и Григовор

OFFNews 25 май 2017 в 14:18 4362 0

С ударна доза хип-хоп стартира любимият фестивал за градска култура ON! Fest, който се завръща след тригодишна пауза. На 24-ти юни Интер Експо Център ще се превърне превръща в най-голямата арена в Югоизточна Европа за игри, спортове и забавления, а вечерта щафетата ще поемат Rawland, Григовор, Жлъч и Гена, последвани от Боро Първи, Young BB Young и NDOE за едно незабравимо Beyond Hip-Hop Party.

През двата дни на фестивала за музиката се грижат приятелите ни от Sound Ninja, с които можем да ви посрещнем и на дневно открито Block Party с хип-хоп, грайм, рага и трап селекция от DJ-ите Bashment (Стоян Николов) и FNKZ (Юлиян Методиев) в комбинация с MC-тата HEMA (Любомир Симеонов), Jhammy Youth (Цветелин Грударски), Chibook (Александър Георгиев).

В зона “Pop-up Band”, групи от 2 до 5 души ще могат да се включат в импровизиран “jam session” заедно с приятели или с напълно непознати хора, като създадат изцяло авторско парче на място. 

А в зоната “Ninja Gear” гостите на ON! Fest ще могат да тестват контролери, синтезатори и дръм машини на Novation, Roland, Yamaha, Akai, Numark, Technics и др., DJ gear и вокални ефекти, както и да получат ценни съвети и препоръки от екипа.

Билети за ON! Fest могат да бъдат намерени тук, като всяка категория билет дава и достъп до Beyond Hip-Hop Party. Отделен билет само за Beyond Hip-Hop Party може да се закупи на място срещу 7 лв. Начален час 21:00 ч. Достъпът до партито е 18+. Лица под 18 години ще се допускат само с пълнолетен придружител и заверена декларация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews