Марко Маркович Брас Бенд и Koza Mostra се събират за първи път на една сцена в София

ОFFNews 29 май 2017 в 15:57 5455 0

Многократните носители на "Златен тромпет" за най-добър духов оркестър на фестивала ,,Гуча'' в Сърбия Марко Маркович Брас Бенд и екстравагантните балкански рок-ска титани Коza Mostra от Гърция ще забият за първи път на една сцена в София – на 10 юни в клуб “Маймунарника” в Борисовата градина. 

Eдин от най-големите виртуози на балканските ритми - тромпетистът Марко Маркович, ще дойде заедно със своя оркестър от 9 тромептиста. Обявени за една от най-добрите брас и джаз групи на планетата, в музиката си те обединяват буйната балканска страст с любовта към живота. Уникалният им стил съчетава динамичното звучене с популярни поп мелодии, джаз елементи и циганска музика.

Koza Mostra пък ще дойдат от Солун, за да изсвирят култовото си парче “Alcohol is free”. Фуриите от Koza Mostra са известни с лудата си енергия от здрави жици и тромепти по време на живите си участия. С свой неповторим стил - смесица между ска, балкански ритми, рок, пънк и гръцкия традиционен стил ребетико Koza Mostra са сензация през последните години, както в Гърция така и в Европа.

По всичко личи, че на 10 юни в “Маймунарника” ни очаква нечуван и невиджан до сега балкански музикален епос, уникалната брас надпревара с най-доброто от света на балканската духова и рок-ска музика с балкански мотиви в едно истинско Гуча – парти.

Билетите за Гуча шоуто на Марко Маркович Брас Бенд и Koza Mostra на 10 юни в клуб “Маймунарника” се продават с пълна сила в системата на Eventim.bg. Цената им е 15 лв., а в деня на събитието ще е 20 лв.

Билети могат да се закупят още от Билетен център в НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, бензиностанции ОМВ, книжарници Оrange, Български Пощи, магазин “На Тъмно”.

Началoто е в 19.00 ч., а освен участието на двете групи ще има и DJ парти с музика от балканите от всякакъв тип: духови оркестри и по-твърдо пънк-ска с балканско звучене.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови